Anyagcsere-típus mérése?
"A különbség, hogy a mérőeszközben tesztanyagok találhatóak és az ezekből származó információ egy csuklópánton keresztül, apró, elektromos impulzusok formájában jut a szervezetbe. A felkarod izmai öntudatlanul, reflexként jeleznek vissza a tesztanyagok rezgéseire. Az eredményt tehát nem a gép, hanem tested reakciói adják meg."
Magyarul kamu. Azt állítja, hogy ebből a vércsoportot is meg tudja határozni, ami könnyen ellenőrizhetővé tenné a módszert.
De az is elég komoly teszt lenne, ha egy nap eltéréssel ugyanazon az emberen ugyanazt méri.
Sziasztok!
Én voltam a Metodic-nál anyagcsere mérésen és ételteszten, azóta pedig visszajárok kontrollra. Nálam tökéletesen bevált. Nem mérnek vércsoportot, azt te megmondod. Az emésztőrendszeri, idegrendszeri és hormonális sajátosságok plusz vércsoportod alapján határozzák meg, milyen típusba tartozol, ennek megfelelően mi jók, mik semlegesek és mik kerülendők. Segítenek mindenben. Megmondják hányszor kell enned, milyen százalékos arányban tartalmazzon zsírt, fehérjét és szénhidrátot. Én testépítő versenyző vagyok, idén ennek segítségével készülök a versenyre és elképesztően jól működik. Minden utasítást betartok, az energiaszintem nőtt, a zsírszázalékom csökkent, szuper! Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok!
Voltam ilyenen és csak ajánlani tudom, leírás alapján kamunak tűnik, mégis működik! Úgynevezett kar hosszúság reflexet mérnek egy hazugságvizsgáló szerű készülékkel amit az egyik csuklódra erősítenek fel, a gép különböző beállításaira igen-nem jellegű választ ad a tested. A vizsgálat menetéről találsz videót a netes oldalukon vagy a fb oldalukon.
Én csak pozitívat tudok róluk mondani szenvedés mentesen szabadultam meg a plusz kilóimtól! 110-től 83-ig véres verítékkel onnantól az ő segítségükkel 70-re szenvedés mentesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!