Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Anyagcsere-típus mérése?

Anyagcsere-típus mérése?

Figyelt kérdés
Este a viasaton láttam egy műsort, amiben egy ilyen anyagcsere-típus mérést csináltak. Kicsit bullshitnek tűnt, ezért utána olvastam a metodic.hu-n, de igazából nem lettem okosabb. Maga a mérés érdekelne, azon belül is a gép működése. Ha valakinek van valami tapasztalata azt is írja le!

2012. ápr. 16. 02:47
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

"A különbség, hogy a mérőeszközben tesztanyagok találhatóak és az ezekből származó információ egy csuklópánton keresztül, apró, elektromos impulzusok formájában jut a szervezetbe. A felkarod izmai öntudatlanul, reflexként jeleznek vissza a tesztanyagok rezgéseire. Az eredményt tehát nem a gép, hanem tested reakciói adják meg."

Magyarul kamu. Azt állítja, hogy ebből a vércsoportot is meg tudja határozni, ami könnyen ellenőrizhetővé tenné a módszert.

De az is elég komoly teszt lenne, ha egy nap eltéréssel ugyanazon az emberen ugyanazt méri.

2012. ápr. 16. 11:38
 2/6 Mudra Ágnes válasza:
39%

Sziasztok!

Én voltam a Metodic-nál anyagcsere mérésen és ételteszten, azóta pedig visszajárok kontrollra. Nálam tökéletesen bevált. Nem mérnek vércsoportot, azt te megmondod. Az emésztőrendszeri, idegrendszeri és hormonális sajátosságok plusz vércsoportod alapján határozzák meg, milyen típusba tartozol, ennek megfelelően mi jók, mik semlegesek és mik kerülendők. Segítenek mindenben. Megmondják hányszor kell enned, milyen százalékos arányban tartalmazzon zsírt, fehérjét és szénhidrátot. Én testépítő versenyző vagyok, idén ennek segítségével készülök a versenyre és elképesztően jól működik. Minden utasítást betartok, az energiaszintem nőtt, a zsírszázalékom csökkent, szuper! Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok!

2012. okt. 3. 09:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egész szakmailag korrektnek tűnik és szimpatikus (lenne), csak egy dolgot nem értek magát a mérést. azt gondolná az ember hogy hormon rendszeri sajátosságokhoz vért, bélrendszeri sajátosságokhoz székletmintát kell venni vagy ilyesmi. De neeem, egy kis tálkába beleteszik a kolbászt, az átveszi a "rezgését" (he?) és a tested válaszol rá . Lássuk be, pont úgy hangzik mint a dohányzásról leszoktató gép és hasonló kamu dolgok. Összességében mégis arra hajlok hogy nem feltétlen kamu csak jó lenne többet megtudni róla :)
2012. okt. 3. 13:02
 4/6 SzRS válasza:

Voltam ilyenen és csak ajánlani tudom, leírás alapján kamunak tűnik, mégis működik! Úgynevezett kar hosszúság reflexet mérnek egy hazugságvizsgáló szerű készülékkel amit az egyik csuklódra erősítenek fel, a gép különböző beállításaira igen-nem jellegű választ ad a tested. A vizsgálat menetéről találsz videót a netes oldalukon vagy a fb oldalukon.

Én csak pozitívat tudok róluk mondani szenvedés mentesen szabadultam meg a plusz kilóimtól! 110-től 83-ig véres verítékkel onnantól az ő segítségükkel 70-re szenvedés mentesen!

2012. okt. 15. 10:31
 5/6 Gy G válasza:
Próbálta valaki a Fehér Judit féle veszprémi METODIC-ot? Oldaluk: www.anyagcseretipus-meres.hu Válaszokat köszönöm!
2013. dec. 29. 01:20
 6/6 anonim válasza:
Nekem anyukám volt ilyen mérésen kb. másfél éve, ő azóta 7 kilót fogyott. Igazából azért ajánlották neki, mert elég fáradékony és fejfájós volt, viszont a mérés után az eredmények alapján kezdett enni, és azóta nem nagyon panaszkodik fáradékonyságra, ráadásul fogyott is :) Én is tervezem, hogy elmegyek
2018. febr. 6. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!