Fényterápia. Szerintetek az emberek átverése vagy van valami konkrét haszna az egészségre nézve?
Mit nevezel átverésnek ,hogy pénzt kérnek azért amit magad is megcsinálhatsz otthon vagy valami speciális lézeres kezelésről beszélsz nem mindegy .
A fény terápia az a téli depressziónál szokott elhangozni ,ehhez elég egy T5 ös fénycső is odahaza azt üljél előtte egy órát és elmúlik a depressziód. Ezért én nem fizetnék orvosnak. ha erre gondoltál.
Nem, a fény bizonyos típusainak (bizonyos hullámhoszainak) immunmoduláns hatása van. Nem placebo hatás.
De mondom, ezt a bőrgyógyászok által alkalmazott kezelésekre (pl. PUVA-kezelés) értem.
Mit értesz fényterápia alatt?
Ha ezeket a Bioptron-lámpákat, amiket hosszas és erőszakos ráhatással akarnak ránk sózni, akkor az zömében átverés.
Megkérdeztem a körzeti orvost, nekik azt mondták a továbbképzésen, hogy CSAK A SEBGYÓGYULÁST gyorsítja a poláris fény.
Hogy leviszi a vérnyomást, megszünteti a daganatot meg ilyenek az HUMBUG!
" CSAK A SEBGYÓGYULÁST gyorsítja a poláris fény."
És? Nem is használom másra de arra tényleg nagyon jó. Pl égési sérülés gyorsabban gyógyul!
Viszont már nem kell a Zeptertől venni drágán. Lejárt a szabadalmi védettség, mások hasonlót olcsóbban árulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!