Mi ez az frissítés?!?
A százalékok eltűnésének az is az előnye, hogy nincsenek a kellemetlen szituk, hogy egy 75 %-os ír, majd egy másik 75%-os trollkodik és azt hiszik az a két felhasználó ugyanaz.
Az sincs, hogy most xy felhasználó válaszát el se olvasom, mert a trollok az átlag százalékát levitték harmincra.
Amúgy, ez egy honlap, nem értem miért dühítette így fel a kérdezőt.
32.
Pont ez a cél. Bár így csak a minionok tűnnek el méginkább, ami annyira nem baj.
Ez olyan cél ami pont nem épitö mikor azt sem tudod kinek irsz.
Pl vki irja finom a spenot.
Valaki megcafolja ellenérvel valaki mellette èrvel, lesz egy èrvek sorakoztatàsa es jo lenne tisztan latni hogy kinek szànod az ellenérveket ki érvelt màssal is stb.
Enélkül nagy kavar az egesz
Peldaul most is jo tudni hogy neked irok es az valaszolt akinek irtam.
De ha közbe jönne 10 masik vàlasz..
De egy kèrdés alatt azert jo lenne tudni bakker hogy annak irok e aki valahol fentebb A-t mondott es kesöbb is folytatja, vagy màs is bepàrtolt màr hozzà es hol x nek reagàlok hol y nak.
Alapbol egy kerdes celja hogy vèlemenyezzék megvalaszoljàk azaz érvek ellenèrvek kifejtés konkluzio epitö jellegü vitàk.
Nem szerencsés ebböl egy anarchiat kihozni hogy ne legyen követhetö
Siman tovabb àllnék csak pont gàzabb a többi oldal ahol ömlesztenek mindent ami felé ezzel tendàlni akarnak az ujitàssal. Pont a regi sz.rokat koppintjàk hatrafelé evezve.
Még jo hogy legalabb azt meghagytàk hogy a kesöbbi vàlaszok mindig leghatul vannak. Es nem forditottàk meg az egèszet hogy mindig 1.oldalon legyen a legutolso vàlasz.
34 35 en voltam
Pont az a lényeg, hogy ne legyen párbeszéd, ez nem egy chat vagy fórum. Ha valakinek a blválaszát korrigálnán emeljük ki a hibás részt és írjuk oda, mi lenne a helyes.
Az meg mindegy, hogy két választ ugyanaz az ember írja e vagy 2 különböző.
Ha nem tetszik a honlap, miért nem hagyjátok itt?
"Ha nincs párbeszéd nincs közösség sem, akkor pedig elnéptelenedik az oldal."
Nem egy közösség kialakítása a cél, ez nem egy barátkereső vagy magányos lelkek klubbja.
A honlap arról szól, hogy a kérdéseidet itt fel tudid tenni.
Nekem halál mindegy, hogy arra, hogy hogyan kell lekvárt készíteni ki reagál, amíg a választ megadja és a pakliban benne van az is, hogy lehet helytelen választ ad, ennek a tudatában olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!