Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi ez az frissítés?!?

Mi ez az frissítés?!?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak nekem-e, de valami ótvar szarul néz ki az oldal, valami újítás vagy mi tudom én. MI AZ ISTEN VAN??
2020. máj. 12. 16:19
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
65%

40.

Sejted ugye, hogy ha csak ennek a funkciónak felel majd meg, akkor senki nem lesz itt? Eddig sem ezért járt ide az oldal zöme, a többség magányos és mivel normális fórum ezért itt maradtak azok akiknek máshol nem volt hely. De állítólag sok "unatkozó milliomos" is van itt (mondjuk ez egyrészt hazugság, másrészt vicces), és még sok más egyéb.

De ha csak ez lesz amit írsz nagy örömködve akkor úgy fog kinézni, hogy Jácintka kérdez egyet, amire jön egy rezignált felelet és ennyi.

Ez az oldal eddig sem ebből élt meg és vált híressé.

Anno volt egy másik oldal a Demotiváló ami szembement azzal amitől híres lett, el is tűnt hamar, csak mert az ottani vezetőség mindenáron dárdával rohant a dolog ellen. Itt mondjuk ez még csírájában sincs meg, de ott nagyon durva volt a finálé.

2020. máj. 12. 22:01
 42/60 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon helyes. Inlább jöjjön egy hasznos válasz a kérdés alá, mint egy duma party... Ha nem tetszik az oldal, miért vagytok még mindig itt?
2020. máj. 12. 22:06
 43/60 anonim ***** válasza:
21%
Tényleg jó, hogy fel lesznek számolva a párbeszédek, arra ott vannak a fórumok.
2020. máj. 12. 22:09
 44/60 anonim ***** válasza:
68%

43.

Csak egyet mondj ami aktív és normális. És nem valami elvont szubkultúra Kánaánja mint az ilyen horgász fórum vagy a fociimádók csoportja, ahol csak az adott témakör van lehetőleg agyonerőltetve, hogy "neeeem az X17 damil jobb a csukákra, mint az X16 damil".

42.

Amúgy hiába örömködsz, nem fog megszűnni a dolog, csak más lesz a módja. Eddig se tetszett, de attól még miért kellene elmenni innen? Az élet is szar, mégis élek még, amíg le nem lő valaki vagy bele nem döglök valamelyik betegségembe.

De pont a duma-partik voltak jók, igaz amikor azok mentek te még a cini-minist ropogtattad az alsós társaiddal. Ez amit most látsz már rég nem a klasszikus aranykor ideje, az már elmúlt. De persze, mint a főnix esetében, mindig létezik feltámadás :)

2020. máj. 12. 22:15
 45/60 anonim ***** válasza:
75%
44 Nem
2020. máj. 12. 22:16
 46/60 anonim ***** válasza:
75%
Igen, ez így nem lehet.
2020. máj. 12. 22:18
 47/60 anonim ***** válasza:
52%

45.

Ez aztán ki lett fejtve, ejha, ez igen. Dicséret-oklevél járna érte.

2020. máj. 12. 22:18
 48/60 anonim ***** válasza:
84%
Meglátjuk.
2020. máj. 12. 22:19
 49/60 anonim ***** válasza:
3%
Nekem teccik az újj hollap. Be lyön nagyon.
2020. máj. 12. 22:22
 50/60 anonim ***** válasza:
73%

Uhh, gyerekek! Én most írtam ki egy kérdést. El vagyok ájulva, modern az egész. A második oldalon megjeleníti a hasonló vagy azonos kérdéseket így már a kérések se lesznek felhalmozva. Szavazást is lehet hozzáadni. A kulcsszavak rendezettebbek és ellenőrizhetőek, meg még sok minden előnye lett

Úgy, ahogy magának a honlapnak.

Teljesen beleszerettem ebbe az új külsőbe. Mintha a jövőbe csöppentem volna.

A moderátoroknak ezer köszönet azért, hogy a felhasználókat megörvendeztették ezzel a szuper meglepetéssel a nehéz időkben.

A negatívval ne törődjetek. Akinek tényleg nem jön be az új külalak, az már nincs itt, a többiek pedig pár nap után hozzászoknak az új kinézethez.

2020. máj. 12. 22:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!