Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mi ez az frissítés?!?

Mi ez az frissítés?!?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak nekem-e, de valami ótvar szarul néz ki az oldal, valami újítás vagy mi tudom én. MI AZ ISTEN VAN??
2020. máj. 12. 16:19
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%
A Gyakori már csak ilyen formában létezik, teljesen mindegy, milyen böngészőt használsz.
2020. máj. 12. 16:48
 22/60 anonim ***** válasza:
100%

20.

Nem ilyen téren kellett volna, mivel a tartalom kifogásolható része maradni fog. Troll kérdések, fals flag troll kérdések, hazudozások, kamukérdések, éjszakai Balázs-parádé, seems legit kérdések, troll válaszok.

2020. máj. 12. 16:55
 23/60 anonim ***** válasza:
100%

Az oldal fejlesztői úgy gondolták, kell a frissítés. Az, hogy mennyire hatja meg őket a felhasználók negatív visszajelzése, az már jó kérdés. Az idő mindenesetre eldönti, hogy az oldalt visszaállítják-e az előző kinézetre vagy sem.

Személyszerint van olyan funkció benne, amit jó újításnak tartok, viszont maga a kinézet valóban nem sikerült szépre. Mondhatni átláthatatlan lett az oldal, aminek nagyon nem örülök.

Reklamálni a kinézet miatt a moderátoroknál tudsz szerintem. Legalábbis egy kérdést megérhet feléjük, hogy van-e lehetőség arra, hogy a régi kinézetet visszaállítsák.

2020. máj. 12. 16:56
 24/60 A kérdező kommentje:
írtam az email címükre, majd meglátjuk mit válaszolnak
2020. máj. 12. 17:01
 25/60 anonim ***** válasza:
67%
Mi ez a szàzalék jelzés karikàban? En 65% voltam nem 43
2020. máj. 12. 17:09
 26/60 anonim ***** válasza:
63%

25.

Az a válaszod értékelése, a "normál" százalékok eltűntek. Szóval az eddigi névtelen minionok még névtelenebb minionok lesznek, mint egy gagyi amcsi fórumon.

2020. máj. 12. 17:10
 27/60 anonim ***** válasza:

A sajàt vàlaszom is alig birom visszakeresni.

Meg be sem lehet azonositani hogy pl egyik valaszado ha haromszor kommentel hogy legalabb tudnam követni a fonalat

2020. máj. 12. 17:12
 28/60 anonim ***** válasza:
27%

A mobil böngésző nem tudja rendesen tördelni, pedig minden mást megoldott eddig a mobilos Opera.

Kontraszt elveszett, azt sem tudom, hogy mi hol van, mert nem látom át.

Általában a sötét témát szokás mostanában behozni, itt meg pont a színeket írtották ki.

Nagyon nem jön be ez az új design. A funkciókról még gyűjtöm a tapasztalatokat.

2020. máj. 12. 17:28
 29/60 anonim ***** válasza:
18%
Ez a magyar mentalitás! Soha semmi nem jó, nem örülünk semminek. Eddig az volt a baj, hogy régi volt az oldal megjelenése, most az a baj, hogy új.
2020. máj. 12. 17:39
 30/60 anonim ***** válasza:
Minden csoda 3 napig tart!
2020. máj. 12. 17:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!