Mi ez az frissítés?!?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak nekem-e, de valami ótvar szarul néz ki az oldal, valami újítás vagy mi tudom én. MI AZ ISTEN VAN??2020. máj. 12. 16:19
11/60 anonim válasza:
Az új funkció ötletek jók bizonyos mértékig, de a megjelenítés kritikán aluli. Másrészről lett ismerkedés rovat, de ha nincs 1 hetes a reged, 15 percenként írhatsz 4 privátot. Xarnak egy pofon.
12/60 anonim válasza:
Nekem is idegen, nehéz befogni a szemnek, olyan szedett-vedett az egész fos:((((((((((
13/60 anonim válasza:
Nekem se tetszik, de nem teljesen mindegy, hogy hogy néz ki?
Bár valszeg elég ingerszegény életed lehet, ha te ezt a kérdést párkapcsolati témakörbe sorolod...
14/60 anonim válasza:
Furán néz ki, de érezhetően gyorsabb nálam.
15/60 A kérdező kommentje:
ok, és ki a fszt érdekel hogy gyorsabb?
2020. máj. 12. 16:36
16/60 anonim válasza:
A felhasználót, aki írta. Ennyi erővel az kit érdekel, hogy neked ekkora lelki törést okozott?
17/60 A kérdező kommentje:
VALAKI AZT írja MEG HOGY HOGYAN LEHET VISSZAÁLLITANI A RÉGIRE AZ OLDALT, melyik böngészőben MEGY MÉG A RÉGI VÁLTOZAT
2020. máj. 12. 16:43
18/60 anonim válasza:
A korabbi nézet nem vàlaszthato valahol???
19/60 anonim válasza:
Mondd, te értelmi fogyatékos vagy? Megírtuk, hogy nem lehet visszaállítani.
De te csak kiabálj itt tovább...
20/60 anonim válasza:
Idáig sírtatok, hogy változtassanak a honlapon...
Nekem tetszik! Szép munka, köszönöm kedves Moderátorok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!