Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A kislányom Esme-nek fogják...

A kislányom Esme-nek fogják hívni. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Mielőtt még valaki rákezdené,SEMMI köze az alkonyathoz.nem onnan jött a név.
2009. dec. 28. 11:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
az én nevemre is mondták már, hogy undorító, pedig nem samantha vagyok, hanem rendes magyar nevem van, nem is túl ritka. mégis mondták. mégse sértődtem meg.
2009. dec. 28. 23:42
 32/39 anonim válasza:
0%

Én elgedett vagyok a nevemmel, Annamária. De nem adnék a lányomnak pl. Anna nevet. Szép név, nem az a baj, de mivel már minden 3. gyerekismerősömet így hívják, kicsit kellemetlen.. Az Esme az gyönyörű név. Annyi szeretettel lehet ejteni.

Nem egy Tádé jellegű (fiúban).

Nem az Alkonyat miatt választod, és nem is olyan, mint egy szappanopera szereplő neve. Szerintem később is tetszeni fog. Időtálló, különleges mégis szép. Én elfogadnám magamnak, bár elégedett vagyok a saját nevemmel. :-))

Vágj bele, mindent bele!

Örülni fog a kiscsaj, hogy ilyen szép neve van, és nem minden második gyerek az ő nevével szaladgál.

Nem egy Dzsennifer. Na ettől felállna a szőr a hátamon. :-)

2009. dec. 30. 12:53
 33/39 anonim ***** válasza:
az miért baj, ha sok embernek ugyanaz a neve?
2009. dec. 30. 13:45
 34/39 A kérdező kommentje:

12:53:

Köszöném szépen!:)

Végre egy kis bíztatás:P

Amúgy, igen, én is pont ezt a szeretetteljességet érzem ki a névből:)

2009. dec. 30. 17:03
 35/39 anonim válasza:

Az Esmét szeretetteljesen lehet ejteni és gyönyörű név. Miért baj, ha sok embernek egyforma a neve?

No,menj ki egy teli játszótérre a tucatnevű gyerekeddel, és kiálts egyet, milyen jó is, ha 10-en kapják fel a fejüket és rohannak oda... :-)

2010. febr. 27. 15:44
 36/39 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő köszönöm:)
2010. febr. 28. 01:27
 37/39 anonim válasza:

hát, ha valakinek, nekem tényleg különleges nevem van :) M.o. csak engen hívnak így, és ha jól tudom, a világon max, 3-4 embert. és én szeretem! szenvedek vele, mert furcsa kimondva, pedig kiejtés szerint írják... (semmi dzsesszika, szláv nevem van :) ). az Esme szerintem gyönyörű név, én imádnám :) ráadásul le tudják írni :D

ha nem magyar a vezetékneve, akkor tökéletes név a kislánynak :)

2010. júl. 14. 21:55
 38/39 A kérdező kommentje:

Utolsó,szerintem is,és igen,nem magyar vezetékneve lesz:)

De mostmár nagyon kíváncsivá tettél,hogy hívnak...

elárulod?:)

Vagy ha esetleg itt nem,privát üzenetben?:)

2010. júl. 15. 17:21
 39/39 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Főleg azért mert nem gyakori! Pl az én osztályomban 2 Anita, 2 Loránd, 2 Júlia, 2 Balázs, 2 Zsolt és 4 Andrea volt. A tanár mikor momdja a nevem (Anita) a másik Anitával mindig meg kell kérdezzük hogy ,,Melyik?'', és vannak még ezzel kapcsolatos problémák... Még arra is rászátam magam hogy akkor inkább a harmadik nevemen szólítsanak, de... az is egyforma volt. Máskülönbe a nevem önmagában szeretem, csak azt nem szeretem ha a környezetemben valaki mást is így hívnak.
2016. dec. 6. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!