A kislányom Esme-nek fogják hívni. Mit gondoltok?
Én elgedett vagyok a nevemmel, Annamária. De nem adnék a lányomnak pl. Anna nevet. Szép név, nem az a baj, de mivel már minden 3. gyerekismerősömet így hívják, kicsit kellemetlen.. Az Esme az gyönyörű név. Annyi szeretettel lehet ejteni.
Nem egy Tádé jellegű (fiúban).
Nem az Alkonyat miatt választod, és nem is olyan, mint egy szappanopera szereplő neve. Szerintem később is tetszeni fog. Időtálló, különleges mégis szép. Én elfogadnám magamnak, bár elégedett vagyok a saját nevemmel. :-))
Vágj bele, mindent bele!
Örülni fog a kiscsaj, hogy ilyen szép neve van, és nem minden második gyerek az ő nevével szaladgál.
Nem egy Dzsennifer. Na ettől felállna a szőr a hátamon. :-)
12:53:
Köszöném szépen!:)
Végre egy kis bíztatás:P
Amúgy, igen, én is pont ezt a szeretetteljességet érzem ki a névből:)
Az Esmét szeretetteljesen lehet ejteni és gyönyörű név. Miért baj, ha sok embernek egyforma a neve?
No,menj ki egy teli játszótérre a tucatnevű gyerekeddel, és kiálts egyet, milyen jó is, ha 10-en kapják fel a fejüket és rohannak oda... :-)
hát, ha valakinek, nekem tényleg különleges nevem van :) M.o. csak engen hívnak így, és ha jól tudom, a világon max, 3-4 embert. és én szeretem! szenvedek vele, mert furcsa kimondva, pedig kiejtés szerint írják... (semmi dzsesszika, szláv nevem van :) ). az Esme szerintem gyönyörű név, én imádnám :) ráadásul le tudják írni :D
ha nem magyar a vezetékneve, akkor tökéletes név a kislánynak :)
Utolsó,szerintem is,és igen,nem magyar vezetékneve lesz:)
De mostmár nagyon kíváncsivá tettél,hogy hívnak...
elárulod?:)
Vagy ha esetleg itt nem,privát üzenetben?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!