A kislányom Esme-nek fogják hívni. Mit gondoltok?
amúgy meg mi a fenének kell becézni egy nevet. az enyém is rövid, nem becézhető. teljesen jól megvagyok vele, utálom is, ha becézgetnek.
2009. dec. 28. 13:39
Nem neked írtam az Erzsébetet.De nem hiszem,hogy az enyémtől szebb neved van....ááááááááá....ki van csukva....
2009. dec. 28. 13:46
23/39 A kérdező kommentje:
Pedig a nyakamat teszem rá:P
a köszönjük emesézőknek annyit h nem emse hanem esme. szerintem szép.
2009. dec. 28. 15:21
előző vagyok elírtam. esme-t akartam
2009. dec. 28. 15:21
26/39 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
Én is ezt üzenem az emesézőknek, hogy tanuljanak meg olvasni.
Tök jó, hogy arra buzdítjátok, hogy hülyeséget csináljon. Hát ha nem emesével, akkor majd mással fogják gúnyolni. Lehet, hogy mindenkiben lehet valamit találni, de ő mégiscsak ki fog tűnni a többiek közül. A szülők majd értekezleten ha elhangzik a csaj neve, összenéznek, hogy: hogy tudott ez ilyen nevet kitalálni? Ezt nem bántásból mondom, de akárhányszor találkozok egy fura nevű valakivel, mindig megszólal bennem egy kis hang, hogy 'biztos beképzelt és kibírhatatlan'. Mert akik nagyon csicsás, különleges nevet adnak a lányaiknak, azok arra is hajlamosak, hogy elkényeztessék őket és kis hercegnőként neveljék őket. Volt egy pár ilyen ismerősöm. És nem tehetek róla, de előítéletem van.
13:38-asnak pedig az ízlése közönséges, nem azok a nevek, amiket felsorolt.
2009. dec. 28. 19:42
nézd, kinek mi. nekem közönségesek azok nevek, ez van. én meg azt nem adnám a gyerekemnek. mellesleg téged meg mit zavar, hogy mi más gyerekének a neve? te a tiédet majd hívhatod akárminek. ráadásul ez a név még nem is olyan kitűnő meg fura, teljesen normális keresztnév. nekem több ismerősöm is volt, akinek különleges volt a neve, egyikőjük sem volt elkényeztetett. talán nem a megfelelő társaságba kerültél. azt meg ne érezd erénynek, hogy ilyen büszkén vállalod az ostoba és igazságtalan előítéleteidet.
2009. dec. 28. 22:06
29/39 A kérdező kommentje:
Amúgy..ha ismernétek,tudnátok,hogy eléggé visszahúzódó vagyok, és cseppetsem elkényeztetett.És Vanesszának hívnak.
Nem tudom, mi neked azokon a közönséges, mindenesetre elég sértő egy beszólás volt. Az Ágnes és az Andrea gyakori nevek, köztünk is lehet egy-kettő. Ha meg azt hiszed, hogy a többség majd mosolyogva bólogat, mikor meghallja, hogy Esmének nevezte el a lányát, hát, nagyon tévedsz. Nem tudom, minek kell ezt az egészet túlbonyolítani...
2009. dec. 28. 22:18
Kapcsolódó kérdések: