A kislányom Esme-nek fogják hívni. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Mielőtt még valaki rákezdené,SEMMI köze az alkonyathoz.nem onnan jött a név.2009. dec. 28. 11:43
11/39 anonim válasza:
van egy ismerősöm, akit Dominikának hívnak (pedig az nem is annyira különleges név mint az Esme) és mégis utálja. Engem Annának hívnak és szeretem a nevemet :) nem feltünő de különleges és elegáns :D
12/39 anonim válasza:
12:00 vagyok
jaah félreolvastaam :D
13/39 anonim válasza:
Eszmének kell ejteni?Gáz nagyon.Mint valami 19.századi uralkodó eszme.....végül is a gyerekek mindig találnak valamit a másikban,amiért szekírozni lehet,te dagadt vagy,neked hülye göndör hajad van,te fogatlan vagy,te pösze,neked meg idióta neved van.Szóval tök mindegy.
14/39 anonim válasza:
Ilyen nevem lenne 18 évesen egyből változtatnék.
15/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok kommentárt!:)
Igen, tudom hogy az alkonyatból az anyát így hívják, de nem onnan jött az ötlet.Egyszerűen csak nagyon tettszik..különleges:)
Amugy meg az Emeséseknek mondom, mi köze van az Esme-nek az Emeséhez?
Semmi az ég világon.
És akkor magyaroroszágon van egy halom Emese,azt mindet így szekálják?
2009. dec. 28. 13:00
16/39 anonim válasza:
Hogy lehet ezt a nevet becézni? Esmi? Majd lecseng ez a Twillight és akkor már ciki lesz ez a név.
17/39 anonim válasza:
Hát szerintem meg igen is jó név...amúgy ne hallgass senkire ha neked tetszik ez a név akkor nincs semmi probléma :) Én örülnék ha nekem ilyen nevem lenne. :):)
18/39 anonim válasza:
Biztosan Erzsébetnek hívnak...
19/39 A kérdező kommentje:
Köszi nekem is tettszik:)
Amugy meg nem kell becézni."eszmé".
Amúgy meg nem erzsébetnek hívnak,de az biztos hogy ezerszer jobb nevem van a tiédnél, kedves utoljára válaszoló:P
2009. dec. 28. 13:36
20/39 anonim válasza:
nekem is tetszik, tényleg fennséges. ugyanolyan név, mint a többi. én akkor változtatnék, ha Andrea vagy Ágnes lenne a nevem mondjuk, mert az egyenesen unalmas és közönséges. kinek mi tetszik. és nem hiszem, hogy ciki lenne, mégse Pamelának akarja elnevezni. mások teljesen nyugodtan adnak fura neveket a gyerekeiknek. akkor egy normális keresztnévvel mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!