Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt gazdagok? :D

Vannak itt gazdagok? :D

Figyelt kérdés
Hogy lettetek gazdagok, mi a történetetek a karrierutatok? Mit dolgoztok mi a vállalkozásotok? Köszi. Mondjuk ha van 50-100 millió a számláján akkor gazdag. LOL xD

2013. aug. 8. 19:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A válaszolók szánalmasabbak.
2013. okt. 23. 16:38
 32/37 anonim ***** válasza:
Utolsó, ugye tudod, hogy ez rád is érvényes?
2013. okt. 24. 09:26
 33/37 anonim ***** válasza:
nem, rám nem, mert én nem válaszoltam észlény(na ezért is...:D)
2013. okt. 24. 18:09
 34/37 anonim válasza:
aha
2014. máj. 29. 19:47
 35/37 anonim ***** válasza:
itt mindenki az
2014. júl. 24. 13:53
 36/37 anonim ***** válasza:

viszket a seggem, gazdag vok, de nem vakarja meg senki :(

most épp zsíros kenyeret eszek, mert noha gazdag vok, hipster is, egy gazster vagy hipdag, még nemtom, de majd levédetem, vagy inkább nem is, az olyan mainstream, na mentem tevekettőt nézni, meg rtl-t, de csak a kettőt, csokinyuszi

2014. aug. 5. 21:30
 37/37 anonim válasza:
Ohh.... Anno gazdag voltam ! Csak mióta apám elköltözött nem ! amikor ittvolt csettintettem es mar kaptam a tragyat ! Akkor meg az en idomben tragyavalfoglalkoztunk ! mostmár bezzeg a Mobiltelefon az ász oszt van belőle vagy kettű ! Egy Ájfon meg egy Ájfon 4S mini ! Azok öcsem semmit sem tudnak beirtam guglibe hogy gugli oszt nem atta ki szanalmas......a tragyaba belefekütté észt nyomdtad neki a musicot.á de jó vót ! Akkor meg JULISKA is élt ! Mikor mentem haza a sulibó akor mindig oly nagylelkuen megkínált valami pöttyös gombával ! AZt mondta hogy egyem meg mert egyem meg..Pedig 3 evesen nem szeretett mert kiloptama pincejükböl a sok pálinkát .. akkor még a legjobb pálinka a Kliptai ásvány víz vót.... ennyia tőrténetem ! Ma már nem is élek! asszem ... VB-n jáccotam 3szor 1szer 2014 be másodcor 1999 be harmaccor 1734 ja nem is emltettem én tanátam fel a focit elsonek rugd el a g*cibe vvot a neve..na mid egy megyek mert megyek...( Direkt írtam így remélem ezt elhiszed ;D)
2014. aug. 25. 02:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!