Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni ha apukámna...

Mit lehet csinálni ha apukámnak elment az esze? Minden pénzünket elkölti mintha gazdagok lennénk!

Figyelt kérdés
Anyukám elég keveset keres. Neki meg lett új nője (már rég óta csalja) és azóta folyton drága ruhákat/cipőt vásárol mintha annyira megtehetné. Én meg már hónapok óta nem vettem semmit, mert tudom hogy nincs rá keret. Most kitalálta hogy új kocsit akar venni mert hogy ő normális kocsit akar. Mikor a mostanit is csak idén tudták kifizetni (hitel). Semmi pénzünk nem marad így. Továbbtanulni így biztos hogy nem fogok pedig már voltak terveim. Van/volt valaki ilyen helyzetben? Kérlek írjatok mert nem bírom tovább hogy terrorizál engem is meg anyukám is
2013. jún. 25. 22:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Anyád beadta a válást?
2013. jún. 25. 22:36
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem dobjátok ki a francba, menjen a zúj nőjével, ahova akar.

Egyébként a pasik költekezése nálunk is gond. :( Nem lehet rájuk észérvekkel hatni.

2013. jún. 25. 22:36
 3/26 anonim ***** válasza:

Utolsó: Újabban már nem a nők, hanem a pasik költenek? Nem is hallottam még ilyenről, hogy nem tud valaki leállni. :/

Miért adjátok oda neki anyukád fizetését? Biztos, hogy eldugnám, nehogy elköltse. Na meg aztán biztosan el is válnék, ha megtehetem.

2013. jún. 25. 22:40
 4/26 A kérdező kommentje:
Már beszéltek róla hogy elválnak de apukám mindig hozzávágja hogy mi mehetünk ahová akarunk anyám 100ezres fizetésével. :) Kedves.
2013. jún. 25. 22:40
 5/26 anonim ***** válasza:
Apád mennyit keres?
2013. jún. 25. 22:43
 6/26 anonim ***** válasza:
Meg a közös a ház/lakás? Az se mind1
2013. jún. 25. 22:44
 7/26 anonim ***** válasza:
Sajnos sok pasi (főleg új nő esetén) nem tudja hol a határ a költekezésben. Nálunk is szokott ebből gond lenni a család férfi tagjaival. Nélküle kellene új életet kezdenetek, elköltözni, és úgy már nem érezné magát ennyire nyeregben.
2013. jún. 25. 22:45
 8/26 A kérdező kommentje:
350-400ezer körül keres. És az ő nevén van a lakás, kocsi minden. :(
2013. jún. 25. 22:46
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ettől érzi magát annyira nyeregben. Anyád menjen ügyvédhez, majd ott elmondják, hogy mennyit kapna a váláskor vagy ő is újítson be egy fiatal fiút
2013. jún. 25. 22:48
 10/26 anonim ***** válasza:

3

Mivel én kezelem a pénzt, nekem kell beosztani, igenis gond, hogy költekezés megy. Mert ha nincs normális kaja az asztalon, az dili.

Képzeld, én olyan családban nőttem fel, ahol mindig, minden fillért be kellett osztani, soha nem voltam költekezős típus, ha telt rá, akkor sem. Sajnálom, ha te nem ismersz ilyen nőket!

2013. jún. 25. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!