Hogy vessem fel apukámnak, hogy vegyen nekem egy iPhonet? (lent)
1) Az atyai szeretetet gondolod hogy pótolni fogja egy márkás telefon?
2) Miből gondolod hogy ha olyan spúr hogy fizesse a gyerektartást, akkor majd kifizet egy 300 rugós telefont?
Hűű... itt a baj nem kicsi!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e-zeM..
Ezt hallgasd meg, még akkor is ha nem tetszik, a szövegre figyelj! Különösen az utolsó részekre.
Nem jó apukáddal a kapcsolatod, de iPhonet kérsz. Most ezzel nem bántani akartalak, de én inkább a kapcsolatomat próbálnám javítani vele, amennyire csak lehet. Igaz nekem együtt vannak a szüleim, apámmal jó a kapcsolatom, de hogyha olyan lenne mint a tiéd, akkor nekem egy szelet csoki nem kellene tőle, nemhogy egy iPhone. Szerinted ha eddig nem foglalkozott veled, akkor ezek után figyelembe fogja venni, hogy mit kérsz tőle? Szerintem inkább azt kérd tőle, hogy ha van rá lehetőség (és gondolom lenne) akkor töltsetek több időt egymással. Hidd el, jobban megérné mint egy élettelen műszer.
15/L
Apám 7 éve halt meg, szüleim 2 éves korom körül mentek szét, anya egyedül nevelt világ életében, sokszor nem kapta meg a havi 5000 forintos tartásdíjat. Apa sokat ivott, vert. Mégsem vágytam tőle másra, csak egy normális családra...
Szóval nem, nem tudlak megérteni, ha eddig le se tojt, most se fogod érdekelni. Telefonon felhívni és megköszönteni azért személyesebb lett volna, mint a face... Te tudod, én nem kérnék tőle semmit...
5
Te egy beteg ember vagy, aki nem gyerek, hanem egy elvetemül liba, aki ráadásul egy másik ember beszédjét útánozza, és ezerrel féltékeny egy majdnem 15 éves gyereklányra, aki már most centerbe veri-mindennel-emberségből, egyenességből..
Aranyanyám kezeltesd magad-hátha egyszer ember lesz belőled.
És az az általad gyűlölt és lenézett gyerek fog téged legyőzni és megmutatni, hogy a hazugságaid és a rágalmaiddal szemben mi a valóság.És én ott leszek.Amikor égni fogsz és szűkölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!