Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vessem fel apukámnak,...

Hogy vessem fel apukámnak, hogy vegyen nekem egy iPhonet? (lent)

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak,anyukámmal élek.Apukám egy másik városban lakik,tőlünk 20 km-re.Amíg kicsi voltam,voltam a szüleinél sokat,de apukám lakásában még soha.Úgyhogy nem sokat találkoztam vele.Nem fizet utánam a gyerek tartást,a szülinapomon még csak egy üzenetet sem tudott írni,hogy boldog születésnapot,se semmikor.Soha életemben nem köszöntött fel.Januárban találkozok vele,szeretnék tőle kérni egy iPhonet.Apukám pénzes ember,biztos állása van,még is irigyel tőlem sok mindent.Hogy vethetném fel?Mielőtt leszólnának páran,hogy mekkora kis pénzéhes liba vagyok,azok biztos apával nőttek fel,és nem tudják milyen érzés,amikor a saját apukám nem köszönt fel.Akik leakarnak szólni,inkább ne is próbálkozzanak,mert nem veszem magamra
2012. dec. 29. 10:49
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
a kapcsolatunkkal nincs baj.Jó viszonyban vagyunk,de egyszer ha beszélünk az évben.Nem mondtam egy szóval sem,hogy rosszban vagyunk
2012. dec. 30. 13:14
 32/37 anonim válasza:
0%
Ne is foglalkozz a rosszindulatúak erölködéseivel! Sajnálom, hogy ilyen az apukád.Szerintem, ha eddig nem támogatott sem anyagilag ,sem lelkileg akkor ezután sem fog, bár remélem nem így lesz. Szerintem nyugodtan hozd fel neki a témát, hiszen te vagy a gyermeke és az apáknak támogatniuk kell/kellene a gyerekeiket. ui: Ha te egy iphonet szeretnél azzal sincsen semmi baj, mások ennél sokkal haszontalanabb dolgokra költenek :)
2012. dec. 30. 23:14
 33/37 anonim válasza:
0%
Ja és minden jót kívánok, :) majd írd meg, hogy sikerült-e elérned valamit apuddal.
2012. dec. 30. 23:16
 34/37 anonim válasza:
0%
Én is elég hasonló helyzetben vagyok. Engem sem nevelt az apám, amikor kicsi voltam havonta lejött 2-3 napra. Nekem ő mindig is az apám volt és marad is, de sosem éreztem hogy hiányozna. Ajándékot nem nagyon kaptam tőle, még egy tábla csokit sem. Anyunak meg mindig vette a bundákat és a drágábbnál drágább cuccokat. Két nővérem van és velük is hasonló volt a helyzet. Simán nem való apának. De, én is kérnék tőle Iphonet. Megkapnám? Talán. Öt éve nem láttam és nem is beszéltem vele, nem is emlékszem hogy néz ki. Anyu néha felhívja ha kell valami. Most pénz a jogsimhoz. Ad? Remélem. Én a helyedben kérném tőle a Iphonet. 17/f
2012. dec. 31. 19:25
 35/37 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,találkoztam vele,nem vesz.
2013. jan. 6. 18:05
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
szívesen, gondoltuk.
2013. jan. 6. 18:33
 37/37 anonim válasza:
0%
Rossz "apa"!.üzenjük neki,hogy SÜLLYEDJEN EL SZÉGYENÉBEN! Megtehetné, még sem vesz, szégyen gyalázat! Kérd meg anyudat is ,hogy járjon közbe az érdekedbe!!! Ami jár az jár!!!
2013. jan. 12. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!