Hogy vessem fel apukámnak, hogy vegyen nekem egy iPhonet? (lent)
Ha nem fizet gyerektartást,miböl gondolod h pénzes?föleg ha nem tartjátok a kapcsolatot,honnan gondolod?
ha nem törödött veled eddig,akor ne várj töle még egy téglafont se,nem hogy a legdrágábbat...nem is tudom hogy képzelted?ha nem akarja tartani veled a kapcsolatot,felejtsd el...de lehet más van a dolog mögött h nem fizet gy.tartást,lehet anyukáddal régebben megegyeztek,akkor fizetett neki esetleg...vagy a közös lakást hagyta ott nektek ennek fejében...
27
Köszönöm, köszönöm, köszöm, hogy ily boldoggá tettéál, mert aki ezt leírja, annak pont a fonákja igaz-köszike, és neked is Boldog Új évet:DD
Figyelj kérj tőlem inkább egy iphone-t.
Én sem veszek neked, de legalább végigolvastam amit írtál (nem tudom érted-e a lényeget).
na jó én nem apukádhoz szólok hozzá hanem az iphone-hoz :) ne már az iphone ciki is meg sz*r is, egy nap után lemerül az aksija, ha meg jailbreakeled akkor lefagy naponta sokszor és vesznek a mentáseid stb.
annyival nem jobb mint bármely okostelefon, annyira nem is szép, lehet hogy most tinédzsereknél divatos lett hirtelen??
az apple-nek ugyan a laptopjaik jobbak, azt aláírom, az meg is éri az árát, 45év múlva sem lesz elavult stb...de egy teló... soha ne vegyél használtats emmiből úgy. hogy nincs rá garancia. nem tudhatod miért akarják eladni, milyen rejtett hibája van.
egyébként meg ha hiányzik apukád miért nem írsz neki egy hosszú levelet amiben leírsz mindent, aztán búcsúzáskor odaadod neki? legyen mind gondolkodnia...hátha észbe kap. ha nem akkor meg..te legalább megpróbáltad és könnyebb lesz elfelejteni..már amennyire egy ilyet el lehet.
de egy iphone nem fog kárpótolni, az csak egy tárgy. hasznos ugyan, de csak egy tárgy. nem pótolja aszülői szeretet max villoghatsz vele hogy apukádtól kaptad :(
30N
30/N-nek üzenem: de nem tudom hogy mit kéne leírnom a levélbennem tudom megfogalmazni rendesen
valaki írta hogy megegyeztek anyukámmal,akkor fizetett,vagy itt hagyta a közös lakást.egy forintot nem hagyott itt,anyukámnak a szülei vették a lakást.
Ha feldobod neki a kérdést, akkor biztos úgy lesz vele, hogy még jó hogy távol tartja magát tőled miket akarsz már kapni.
Amúgy azért annyira én nem sajnállak, hogy jaj mi nem tudjuk milyen érzés apa nélkül felnőni stb. Mert téged se az érdekel, hogy hogyan javítsál a kapcsolatotokon, hogyan mondd el apádnak, hogy neked ez milyen érzés, hanem az, hogy hogyan kéne kihúzni egy iPhonet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!