Hogy vessem fel apukámnak, hogy vegyen nekem egy iPhonet?
(lent)
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak,anyukámmal élek.Apukám egy másik városban lakik,tőlünk 20 km-re.Amíg kicsi voltam,voltam a szüleinél sokat,de apukám lakásában még soha.Úgyhogy nem sokat találkoztam vele.Nem fizet utánam a gyerek tartást,a szülinapomon még csak egy üzenetet sem tudott írni,hogy boldog születésnapot,se semmikor.Soha életemben nem köszöntött fel.Januárban találkozok vele,szeretnék tőle kérni egy iPhonet.Apukám pénzes ember,biztos állása van,még is irigyel tőlem sok mindent.Hogy vethetném fel?Mielőtt leszólnának páran,hogy mekkora kis pénzéhes liba vagyok,azok biztos apával nőttek fel,és nem tudják milyen érzés,amikor a saját apukám nem köszönt fel.Akik leakarnak szólni,inkább ne is próbálkozzanak,mert nem veszem magamra
*És az az általad gyűlölt, az ilyen portálokon róla hazudozott és lenézett gyerek
2012. dec. 29. 11:23
13/37 anonim válasza:
16
Ne erölködj:DDD sem a kérdező szerepében, sem más reg-en
2012. dec. 29. 11:24
14/37 A kérdező kommentje:
A szüleim még születésem előtt elváltak,vagyis apukám világ életében nem nevelt engem
2012. dec. 29. 11:26
15/37 anonim válasza:
Mi van kérdező, akkor tudsz vigéckedni köpködni és hazudopzni egy kisgyerekről mikor a pasid nem lát? hogy utána este előadd a jókislányt?:XDDD
2012. dec. 29. 11:32
16/37 anonim válasza:
Ha ilyen gazdag akkor igenis kérhetsz tőle egy IPhone-t. Ha edig semmiben abszolút nem támogatott, ez igazán csekélység. Másoknak is vesznek meg nem csak IPhone-t, hanem laptopot, mindenfélét. Te semmit nem kaptál soha, Megérdemled, szerintem. Az meg tökmindegy, hogy nem csak erre lenne szükséged hanem lelki támogatásra is, dehát ha egyszer csak anyagiakban tud adni...
2012. dec. 29. 11:33
17/37 anonim válasza:
12 Örülj neki,hogy szétmentek a szüleid.Nekem együtt maradtak az ugyanilyen mentalitású faterommal és az egész gyerekkorom abból állt,hogy a válásért könyörögtem,de persze le van sz@rva,hogy nekem rossz,az a lényeg,hogy anyám ne legyen egyedül.Bárcsak keresett volna valaki mást.Mostmár mindegy.
Kérdező,kérdezz rá egyenesen,hogy vesz e neked egy Iphonet és ha nemet mond,vagy kitér a válasz elöl,akkor hagyd a francba.Tudom,hogy ez kegyetlenül hangzik,de ha eddig nem törődött veled,ezek után sem fog,úgyhogy felesleges utána futkosni.
2012. dec. 29. 11:34
18/37 anonim válasza:
sajnálom de nem fogja megvenni neked
ha eddig lesem sz.rt akkor ezután is azt fogja tenni
ha gyerektartást sem fizet miből gondolod h venne neked bármit is ???
szerintem még egy hambira sem hívna meg
szal én ejteném a témát már csak a büszkeségem miatt is
2012. dec. 29. 12:31
19/37 anonim válasza:
nem fogja meg venni neked az iphonet még ha fejen állsz se...
inkább az árát kérd el tőle, ha van bankszámlád ad meg neki menjetek be egy bankba hogy azonnal áttudja utalni... vagyhogy kpban odaadja... de amint vége lesz a találkának tökmindegy mit igért nem fogja betartani hiszen ugyis évente csak egyszer találkoztok.. vagy akkor se
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!