Mit lehet csinálni ha apukámnak elment az esze? Minden pénzünket elkölti mintha gazdagok lennénk!
Teljesen mindegy, hogy a lakás, kocsi kinek a nevén van, ha a házasság alatt vették, akkor közös, a fele anyád tulajdona.
Ha elválnak, akkor a fizetéséböl elég sok gyerektartást kell fizetnie, meg a vagyon fele (még a megtakarított pénzböl is, akkor is, ha csak az ö nevén van) is jár neki.
hehe, 3-400 ezret keres a férfi. már értem miért olyan nehéz szabadulni tőle.
ha jól tanulsz akkor tanulhatsz tovább mert ingyenes. S sokan élnek jóval 100 000 Ft alatti összegből.
Ti viszont ennyiből 60 000 gyerektartást kaptok a 100 000 mellé. És jó esélyel fél vagyont is.
160 ezer Ft egy háztartásra 2 személynek sokaknak csak a soha nem teljesülő álma. te meg itt rinyálsz.
Ami persze érthető.
Jobb lenne 4-500 000 Ft os háztartásban élni...
Csakhogy nem ti dolgoztatok meg azért a 3-400 000 ezerért hanem az apád...
Második: De ismerek ilyen nőket, én is ilyen vagyok, spórolós, ha már valahonnan egy kisebb összeg áll a házhoz, akkor hamarabb berakom a bankba, mint költeném el ruhára. Jó lesz az még később, a ruha meg úgyis max fél évig bírja, minek abból annyi.
De én azt mondom, hogy egy pasi hogy lehet annyira költekezős, mire költ?
Apádnak szüksége van rá. Máskép nem hajtana hanem felmondana anyudnak adná a segélyt s inná a tv elött a sört.
Valószinű nem azért tesz máskép hogy megszabhassák mire költheti a fizetését.
De rövidesen szabad lesz, 240-340 000 Ft havi fizuval uj életet kezdhet az uj nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!