Mit lehet csinálni ha apukámnak elment az esze? Minden pénzünket elkölti mintha gazdagok lennénk!
De munka után csinálja nem munka helyett.
Ismerek olyant aki 14 évesen dolgozott iskola után hogy vehessen kerékpárt magának és nem azon rinyált hogy az apja mire költi azt a pénzt amiért ő dolgozott meg...
Vagy talán éhezel? Télen fázol? Stb stb.
Ahogy elnézem inkább csak más dolgába akarsz beleszólni...
Ahogy elnézem itt nem befizetettlen számla a probléma.
Bár én speciel elöbb veszek enni a gyerekemnek s számlát csak akkor fizetek ha marad rá.
De ez se ennek a kérdésnek a témája.
Amugy mielött félreértés esne felém: a közösen szerzett vagyon szerintem is osztandó.
Feltételezem hogy a mama vezette a háztartást főzőtt stb mig apuci 3-400 000-t keresett.
Viszon ez már rég nem igazi család kényelemből együttélni a azért h beleszoljanak egymás dolgába nem sok értelme van...
A szüleid között rossz a viszony,de anyukád érdekből nem válik el. Te is csak a pénzt lesnéd apádtól. Apád megkeresi azt a pénzt, amit elköltene, de csúnyán bánik veletek. Na, akkor ki is a rosszabb? :)
Mellesleg ha házassági vagyonközösség alatt szerezték a házat, kocsit, akkor közös vagyon, függetlenül attól, hogy kinek a nevén van. Hosszadalmas procedúra a vagyonmegosztás, és addig is élni kellene valahol, valamiből, a válást meg kimondják gond nélkül. Apád is beadhatná a válókeresetet, legfeljebb annyit veszít, hogy nem kell még titeket is eltartani, illetve az anyukád személyében az ingyencselédet, aki főz, mos, takarít rá.
Nektek több a veszítenivalótok, így én nyelnék és tűrnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!