Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vannak itt gazdagok? :D

Vannak itt gazdagok? :D

Figyelt kérdés
Hogy lettetek gazdagok, mi a történetetek a karrierutatok? Mit dolgoztok mi a vállalkozásotok? Köszi. Mondjuk ha van 50-100 millió a számláján akkor gazdag. LOL xD

2013. aug. 8. 19:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Politikunak megy -> gazdag lesz.

Történet: hazudik.

Egyik ismerősöm egyébként, ha érdekel, gazadag, a sztorija publikus, főleg mivel ma már nem tudod megcsinálni utána...:) Kivéve, ha van min még egyszer annyi pénzed, hogy összehozd ezt.

Szóval annó németből hoztak kocsikat be, és ebből volt a kenyere, de stoppal ment ki, csóró volt. (Villanyszámla hitelből volt fizetve...) Na, egyszer viszont átknrták őket, és a kocsit eladták másnak. (Ezek leharcolt itthon nem beszerezhető kocsik voltak.) Na, és akkor ugye nem tudtak visszajönni, főleg mert a kocsival mentek volna vissza. Bementek egy pékhez, hogy van valami meló, egy kemencét kell szétvágni, mert ők modernizálnak. Hát ugye a kemencét szétkapták meg volt a pénz, és a kemencét elhozhatták ingyen, mert németeknek az csak szemét volt. Itt Mo.-ra hozva persze kincs. Knrvasokat kaptak érte, mert minden pék "ölt" érte. (az valami menő cucc volt... Itt még mást használtak.)

Na, ezt csinálták utána a kocsibiznisz helyett, mert a németek mindenhol kidobálták ezeket. Ebből lett egy kezdő pénze, kifizette a tartozásokat, és akkor vett egy lézervágó gépet, amivel ő is tud ilyet gyártani. (80-90-es években volt 500.000.000 az ára, forintban. De kaptak rá egy marhanagy állami támogatást, meg a banktól kölcsönt. Az ár 3/4-ede támogatás volt, ha jól tudom.) Ezt a kölcsönt fizette olyan 20 évig egyébként. Na, szóval ezzel elkezdte gyártani, ment a biznisz, most meg már van egy egész gyára, ahol minden jót csinál más gyáraknak rendelésre... Tudod az a 'Oké megcsináljuk... hány kamionnal kérsz?:)'

Nos hát ennyi lenne, de azt tudni kell, hogy megtanult spórolni, semmire se költ feleslegesen. Komolyan kocsija is egy 12 éves amcsi dög volt, most cserélte le egy Q7-es Audira. Nem nagyon költekezik, mert ő így is megvan...:) Nos remélem kielégítő volt a válasz, mert most találtam ki!:)

2013. aug. 8. 21:12
 22/37 anonim ***** válasza:

Minek tetted fel a kérdést tudhattad volna, hogy jön a sok unott ember mint az első kommentelő meg a többiek kamuzni.

Ha gazdag emberekkel akarsz megismerkedni ne itt tedd, hanem menj egyetemre építs ki kapcsolathálózatot satöbbi.

2013. aug. 8. 21:25
 23/37 anonim ***** válasza:
Van x millió a számlámon, egy nagy cég vezetője vagyok, naponta 500 ezer befut a kasszámba és 400 ezer fut ki. A maradék 100-ból 50-et adományozok mindenféle állat védő egyesületnek minden nap. A maradék 50 pedig bemegy a bankszámlámra.
2013. aug. 8. 23:55
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
És hova megy be amikor már ott van?:)
2013. aug. 8. 23:58
 25/37 anonim ***** válasza:
A karrierutam az, hogy több, mint fél milliárd ft értékű vagyont fogok örökölni a szüleim után. Egyébként földművesek vagyunk.
2013. aug. 9. 09:46
 26/37 anonim válasza:
Szal én gazag vok és nincs mit titkolnom mert nem kamuzok, nem illegális úton van és nem apucitól örököltem mint az 1. kommentelő és a többiek ezért én büszkén leírhatom. Pénzügy és számvitelen (bce) végeztem utána alkalmazotként dolgoztam egy cégnél aztán maszekba könyvelgettem meg könyvizsgáltam most meg van egy holding cégem aminek főbb profiljai: pénzügyi/adó/hitel tanácsadás, portfóliókezelés, folyamatos befekteéskezelés, könyvelés, könyvvizsgálás. minden profitomat újra befektetem és megforgatom valamibe pár hónapja értem el az 1 miliárdos vagyont. aki nem hiszi leszarom. nem vok zsidó,
2013. aug. 9. 20:13
 27/37 A kérdező kommentje:
hihetőbb, de még mindig nem az igazi xD
2013. aug. 11. 16:04
 28/37 A kérdező kommentje:
írjatok444444444444444
2013. aug. 11. 16:07
 29/37 anonim ***** válasza:

Mi meg zsidók vagyunk.. Vágd le a többit :D

14/L

2013. aug. 29. 13:41
 30/37 anonim válasza:
71%
Kedves kérdező, szánalmas vagy
2013. okt. 23. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!