Megoldás az öngyilkosság?
Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 12:37
81/82 anonim válasza:
Az élet keserű, de nem megoldás a halál csak, ha már végkép nincs remény (utcára kerülsz, nincs munkahely, család...). Volt egy szomszédom, aki felakasztotta magát néhány éve. Három gyereke volt és egy felesége. Állítólag az eset előtt megfenyegette az asszonyt, hogy leszúrja, és később a kést is megtalálták a lógó test közelében. Ő választott: inkább kinyírta magát, minthogy a gyerekek szeme láttára lekéselje az asszonyt. A garázsban volt és én aznap reggel ott mentem el és láttam résnyire nyitva az ajtót, de nem gondoltam, hogy felakasztotta magát. Az elmúlt hónapban volt egy másik eset is a másik utcában (szintén férfi volt és a teraszon találták meg).
82/82 anonim válasza:
Katolikus vagyok, de én is megoldásnak tartom. Mindenkinek a saját döntése, hogy mit kezd az életével! Én úgy vagyok vele, hogy az életet nem nekem találták ki. Akkor meg mit erőlködjek??? Hamarosan saját kezűleg kioltom életemet.
Szép napot mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!