Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Megoldás az öngyilkosság?

Megoldás az öngyilkosság?

Figyelt kérdés
2008. máj. 18. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:

Szerintem az igazi nagy kérdés hogy MI VAN UTÁNA?

Nem a szeretteinkre gondolok,hanem magunkra.Mi történik utána velünk?MIT fogunk átélni miután megfeszül a kötél,miután hat a gyógyszer?

Szerintem elég naiv dolog azt hinni hogy "megsemmisülünk" és kvázi a nihil vár ránk.

Valami valószínüleg folytatódik a test halála után.De mi?

És akkor mi teszünk ha MÉG ROSSZABB "ODAÁT" ?????????

2011. jan. 6. 18:55
 72/82 anonim ***** válasza:
0%

"Porrá lettünk, porrá leszünk". Ha valaki meghal, akkor meghal. (Nem vándorol a lelke ide-oda, nem él "odaát", stb.) Az egyáltalán nem naiv, aki úgy hiszi, (bántani sem szeretném aki az ellenkezőjét gondolja), hogy a halál után már nincs semmi vele, akarom mondani nem "mászkál, cselekszik", stb. Egy halott már nem tud semmiről sem, ami körülötte zajlik, ő már egy élettelen ember.

A lélek visszakerül Istenhez, a test nyugszik a földben.

A kérdésre a válasz: Szerintem nem megoldás az öngyilkosság.

2011. jan. 6. 19:56
 73/82 anonim ***** válasza:
*nem naiv dolog
2011. jan. 6. 19:59
 74/82 anonim ***** válasza:

Előző kettő vagyok. Elnézést, ha valakit megbántottam, de így van, függetlenül, hogy valaki elhiszi, vagy sem.

Üdv.

2011. jan. 6. 20:06
 75/82 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megoldásnak tűnik abból a szempontból, hogy utána amikor meghalsz, már semmit sem tudsz csinálni, nem érzékelsz semmit, tehát már nem kell semmivel sem "foglalkoznod". De igazából szerintem nem megoldás. Igaz, hogy van sok rossz az életben, de megkell próbálni a jó dolgokba is "kapaszkodni". Persze van akinek sikerül, van akinek nem. :-(

De fel a fejjel minden elkeseredettnek! :-)

2011. jan. 7. 07:34
 76/82 anonim ***** válasza:

"Elnézést, ha valakit megbántottam, de így van, függetlenül, hogy valaki elhiszi, vagy sem.

Üdv."

Te mindenttudó.Szeretem akik megmondják az igazságot :))))

Te abszolútigazságtudó.

2011. jan. 7. 18:00
 77/82 anonim ***** válasza:

"Te mindenttudó.Szeretem akik megmondják az igazságot :))))

Te abszolútigazságtudó."

Akkor másképp fogalmazok. Köszönöm, hogy regáltál a kommentemre, de nem vagyok mindenttudó. :-) A Biblia alapján írtam, amit írtam. Én hiszem, hogy így van. Persze tiszteletben tartom mások véleményét, meglátását is. Abban persze megegyezhetünk, hogy van aki elhiszi, van aki nem... :-)

2011. jan. 9. 14:51
 78/82 anonim ***** válasza:

Ha te voltál ez:

"Szerintem az igazi nagy kérdés hogy MI VAN UTÁNA?

Nem a szeretteinkre gondolok,hanem magunkra.Mi történik utána velünk?MIT fogunk átélni miután megfeszül a kötél,miután hat a gyógyszer?

Szerintem elég naiv dolog azt hinni hogy "megsemmisülünk" és kvázi a nihil vár ránk.

Valami valószínüleg folytatódik a test halála után.De mi?

És akkor mi teszünk ha MÉG ROSSZABB "ODAÁT" ??????"

Meg ez is:

"Te mindenttudó.Szeretem akik megmondják az igazságot :))))

Te abszolútigazságtudó."

Most úgy őszíntén, ő megpróbált alátámasztással válaszolni a kérdésre. Nem tudom miért kell egyből "letámadni". Mert valljuk be, van benne elhintve támadás. Különben is nem hinném, hogy te talán jobban megtudnád válaszolni a kérdést, ha mégis várom. De most nem is ez a lényeg. Persze ezzel nem azt mondom, hogy egyet kell érteni vele annak, aki nem akar. Kicsit ugyan erős volt, hogy "függetlenül, aki elhiszi vagy sem".. De persze vannak akik csak letámadni tudják az embert, minthogy kultúráltan megfogalmazná azt is, amivel nem ért egyet.

Ja és nyugodtan jöhetnek a lepontosázok, úgy sem azok a mérvadók, ugyanis a pontozás elbújhat a kommentek mellett.. Nem akartam/akarok nagynak tűnni, de hihetetlen egyes emberek hozzáállása dolgokhoz. De ez már egyéni problem.

Ha nem voltál sorry.

2011. jan. 9. 15:12
 79/82 anonim ***** válasza:

Emberek! Ne tőrjön ki vita! Nem mindenkinek ugyanaz a véleménye az adott dologról, mint ahogy nincs egyetlen ugyanolyan formájú falevél sem és ez így van rendjén. Ráadásul kulturáltan beszélni a másikkal szerintem nem megerőltető dolog.

De ne térjünk át OFF-ba!

A kérdésre a válasz: Szerintem sem megoldás az öngyilkosság. Bár igaz, Magyarország nagyon elől van benne, sajnos. Én csak reményedni tudok benne, hogy csökkenni fog a számuk.

2011. jan. 9. 15:23
 80/82 anonim ***** válasza:

19:56-os vagyok. Én voltam a 07:34, 15:12 + a 15:23-as is.. csak más nick névről. Bocsánatot kérek mindenkitől aki(ke)t megbántottam a kommenteimmel.

Kívánom mindenkinek, hogy jobb legyen az élete! Szerintem nem éri meg eldobni önkezűleg magunktól. Ne a rossz dolgokba, hanem a jó dolgokba próbáljon mindenki kapaszkodni. A remény ott van. Hinni kell.

Többet nem nézek vissza erre a kérdésre.

Üdv.

2011. jan. 16. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!