Inkább csak megfutamodás. És nem magaddal tolnál ki leginkább hanem a szeretteiddel.
2008. máj. 21. 22:30
12/82 anonim válasza:
Aki ilyet elkövet az égvilágon senki másra nem gondol, (családja, v. akik szeretik) szerintem a legegoistább és önzőbb cselekedet a világon, amivel mások életét teszi tönkre, veszi el stb.
2008. máj. 23. 08:36
13/82 anonim válasza:
Hát egy fiúért/lányért nem éri meg.. sztem
2008. júl. 14. 19:12
14/82 anonim válasza:
Abból a szempontból mindenképp, hogy egy halottnak már nincsenek problémái...
2008. nov. 3. 17:51
15/82 anonim válasza:
Nem megoldás,dehát az élet sem megoldás semmire...
2008. dec. 3. 09:37
16/82 anonim válasza:
Nekem biztosan az lenne,mert semmi örömöm sincsen az életbe,sokan utálnak,ráadásul senki szeret, a családom nem törődik velem,barátaim nincsenek.Ez megy azóta amióta élek.Amúgy 16 vagyok.
Úgy érzem megkeseredtem,és ezen már nem fogok tudni soha változtatni.:(
2008. dec. 16. 20:37
17/82 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszadó! Szívesen beszélgetnék veled, ha gondolod írj privátba. :)
2008. dec. 17. 08:43
18/82 anonim válasza:
Aki azt állítja, hogy az öngyilkos önző, mert tönkreteszi a környezetét,
az nem gondolja úgy, hogy a környezet is önző, ha elvárja, hogy életben maradjon az illető annak ellenére, hogy képtelennek érzi magát rá és az élete testi/lelki bajokból kifolyólag már csak szenvedés?
Szerintem ez ennél komplexebb kérdés, mint hogy lerendezzük egy "nem megoldás, önző vagy" mondattal.
2009. márc. 6. 14:38
19/82 anonim válasza:
Utolsó, igazad van!
Az én életem is kilátástalan, anyagi gondjaim vannak, nem is kicsik és emiatt nem tudom az iskolámat, fősuli, befejezni, anélkül meg nincs munka mire alkalmaznának...
Szóval az életem egy hatalmas csőd.
Számomra csak 1 megoldás létezik...
2009. márc. 18. 12:10
20/82 anonim válasza:
Én egyre inkább úgy érzem, hogy az. Minden este úgy fekszem le, hogy remélem mikor felkelek jobb lesz, de nem. Ugyanúgy rosszul telik minden nap. Ugyanazokkal a nyomasztó gondolatokkal. Kb 1 hónapja elkövettem egy hülyeséget és azóta nem tudok megbocsátani magamnak. Ugyanakkor bennem van, hogyha meg akartam volna magam ölni egy hónap alatt már valószínűleg megtettem volna. Jó lenne valakivel megbeszélni a dolgokat. Ha valakinek hasonló gondja van, szívesen beszélnék vele, küldjön e-mailt priviben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!