Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a cigányokról...

Ti mit gondoltok a cigányokról? Hogy álltok hozzájuk?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok rasszista, mindig pozitívan állok mindenkihez, nem nagyon érdekel, hogy milyen a származása, de eddig még csak csalódtam a cigányokban...

2012. aug. 15. 23:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadó valószínűleg értelmes ember lehet. Tegnap a cigányok átdobálták az udvarunkra a rodhadt paradicsomot, mert nekik olyan kedvük volt. Rosszal kezdtek, mert hozzájuk vágtam, és eltakarítottam őket...ennyit róluk, nyomorékok.
2012. aug. 23. 21:30
 42/51 anonim ***** válasza:

Az a cigány aki úgy is viselkedik! A legtöbb cigány ingyenélö,lopós,verekedös fajta,de akad köztük normális is.. Söt! Némelyik még normálisabb egy magyarnál is,de az azért elég ritka..:/ Én az embereket személy szerint,nem úgy itélem meg ,hogy " ez cigány ugyhogy menjen a francba" , hanem a viselkedésétöl függöen!;) Egyébként ha már igy a cigányokról beszélünk.. Valamelyik nap voltunk a gyógyszertárba,és ott volt egy cigánycsalád is. Az asszonynak 11(!) gyereke van,az orvos kérdezte a nevüket meg a szül. évüket ,és alig 3-4 gyereknek tudta az adatait.. Szoval,ennyit erről,csak a családi pótlék miatt kell nekik a gyerek:| De persze

VANNAK KIVÉTELEK , nem azt mondom hogy ilyen mindegyik cigány. Csak kb. a 80%-a ...

2012. aug. 25. 22:00
 43/51 anonim ***** válasza:
Izraelbe kellene mindet kitenni. Mutassák meg ők, hogyan lehet velük kijönni! :)
2012. aug. 25. 23:24
 44/51 anonim ***** válasza:
27%

Emberek ők is. Vannak rossz cigányok, rossz magyarok, rossz zsidók, rossz melegek, rossz feketék. Én inkább a kellemes társaságot keresem, szaak ismerek egy csomó DOLGOS romát (fodrászt, vasutast, a munkabírásuk olyan hogy elbújhatna mellettük egy csomó "fehér"), fasza magyarokat, becsületes zsidót, tüneményes melegeket, brátságos feketéket.

Mellesleg vidéken lakom, ahol sok a cigány. És a munkanélküliség is. Meg az unalom. Mert az emberek nem szeretnek dolgozni arrafelé, se a cigány se a magyar, mindegyik segélyből él. Unatkoznak, van idejük egymással foglalkozni. A bátyám ezért lett Grádista. "írtani kell a cigányokat", mondja mert "a mi pénzünkön élnek" mondja ezt ő, a falu egyik legnagyobb naplopója. Persze egy kocsmában ül a romával amikor aztán meg beb.nak, hajigálják egymásra a sörösüvegeket.

Szép látvány mondhatom...

2012. aug. 25. 23:54
 45/51 anonim válasza:
69%
Na várj egy pillanatot, utolsó válaszoló, mert egy Gárdista nem fog se cigányt, se senkit ölni, szóval nem tudom, nálatok ez hogy megy, mert mindenki csak azzal dobálózik (tévesen), hogy a Magyar Gárda cigányokat akar irtani... Ha akarna is, akkor sem a normális fajtát, úgyhogy ezt a témát elfelejthetné már mindenki végre...
2012. aug. 27. 16:58
 46/51 anonim ***** válasza:
akkor miért mondja azt a tesóm és a haverjai állandóan hogy ki kéne irtani őket? Ők Gárdisták. Miért mondják akkor, mondd már meg nekem...
2012. aug. 28. 21:42
 47/51 anonim ***** válasza:
Az olyan életre nem méltó cigányokat kéne kiirtani amelyik lop, csal, hazudik, megfélemlít, gyilkol, és még kitudja mit csinálnak.. és lehet van köztük rendes is de a többsége nemnormális patkány, életképtelen kcsög. Az egész családfát ki kell nem csak azt az embert mert a vér nem válik vízzé. VESSZEN A FÉRGESE!!!!!!!!!!!
2012. szept. 1. 18:26
 48/51 anonim ***** válasza:
27%

Miért kell mindig a cigányokkal foglalkozni?

Miért nem foglalkozunk a betiltott gárda bűnözéseivel?

2012. szept. 7. 21:50
 49/51 anonim válasza:
egyetértek egy-két előttem szólóval. F É R G E K
2013. jan. 30. 13:58
 50/51 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek.
2013. jan. 30. 17:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!