Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a cigányokról...

Ti mit gondoltok a cigányokról? Hogy álltok hozzájuk?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok rasszista, mindig pozitívan állok mindenkihez, nem nagyon érdekel, hogy milyen a származása, de eddig még csak csalódtam a cigányokban...

2012. aug. 15. 23:57
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ide leírnám, egy életre kitiltanának. Pedig az nem előítélet, csak tapasztalat. Sajnos még eggyel sem volt pozitív tapasztalatom, feketékkel, kínaiakkal, indiaiakkal igen, jó és rossz is, de cigánnyal még csak rossz tapasztalatom volt.
2012. aug. 16. 00:02
 2/51 anonim ***** válasza:
100%
Ugye a magyarok közül van néhány nem embernek mondható személy, na ez a "cigányoknál" fordítva van..
2012. aug. 16. 00:06
 3/51 anonim válasza:
100%
én se vagyok rasszita, de velük sajnos elég előítéletes. anyukám testvérét is egy cigány ütötte el, volt már hogy megpróbáltak kirabolni a buszon, és még sorolhatnám. számomra a viselkedésük kissé felfoghatatlan, de volt már olyan cigány osztálytársam is aki nagyon jófej volt. az én sajátos statisztikám szerint 95%-uk felesleges vagy veszélyes
2012. aug. 16. 00:22
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
szerintem törölni fogják ezt a kérdést :/ Pedig ez egy lényeges kérdés
2012. aug. 16. 00:37
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
ja tuti törölni fogjak :\. Pedig lenne mit mondanom
2012. aug. 16. 01:38
 6/51 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kizárólag negatív tapasztalataim voltak/vannak velük,én úútálom őket minden szempontból.
2012. aug. 16. 08:06
 7/51 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb buta,akivel én találkozom,és még félni is kell tőlük mert csapatban járnak,és állandóan kiabálnak,nem tudnak normális hangon beszélgetni,nem tisztelnek senkit,és semmit.Régen én is pozitivan álltam hozzájuk,(olyan helyen dolgozom ahol sok romával találkozom)de mára már rühelem őket.
2012. aug. 16. 10:02
 8/51 anonim ***** válasza:
16%
s emberi életet élnek. A cigány kultúra meg gyönyörű, felénk a lányok szoknyában járnak, és az ételeik... ha megkóstolnátok, mind a tíz ujjatokat megnyalnátok. Magyaros ételeket főznek, cigányosan elkészítve. Marha finom. És amikor Erken a magyarok és a cigányok közösen kiülnek az utcára, és tűáncolnak-énekelnek a nyári estéken, azt nagyon szeretem. Olyan ez a falu, mint egy család. Nagyon jó együttélni a cigányokkal. :)
2012. aug. 16. 14:43
 9/51 anonim ***** válasza:
100%
egyedi falu lehet..
2012. aug. 16. 14:46
 10/51 anonim ***** válasza:
31%
És Erken, Tarnazsadányban, itt a környéken senkinek sincs munkája, se magyarnak, se cigánynak. Magyarok-cigányok egyaránt kimennek nyáron bodzázni, dohányföldekre kapálni, dinnyét szüretelni... Szóval nagy a szegénység, de egyik cigány sem lop Erken. Tarnazsadányban van egy lopós família, de a többiek ottt is rendesek. Erken is van egy lopós, erőszakos család, de ők magyarok. Amúgy imádok itt élni. :)
2012. aug. 16. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!