Mit gondoltok a cigányokról?
Iszonyat sokan vannak. Vannak köztük olyanok, akik tisztességes, tiszteletreméltóak, de sajnos nagyon elenyésző hányaduk képviseli ezt.
Zavar, hogy mennyi, a dolgozó nem cigány ember pénzéből mennyi megy el különböző segélyekként arra, hogy cigányék eltartsák a családjukat, mind a 254 cigánypudréjukat, amiket csak a segélyekért csináltak.
Ráadásul nem elég a dolgozó ember pénze nekik a segélyekkel, hanem ráadásul még bűnöz is legalább 90%-uk és lopják, rabolják a dolgozók pénzét, javait.
Persze adót ők nem fizetnek.
Elisszák a pénzt a dolgozó emberekből lett nyugdíjasok elől, a kismamák elől.
Aztán persze ezek után még csattogtatják állkapcsaikat, hogy szemét magyarok.
Amikor a cigány asszony megy az utcán, és magyarul azt mondja, hogy "mocskos magyarok!", na az kivételesen felháborító.
Vannak közöttük jó barátnak valók is, az én életemből kiindulva lett is egy akivel máig összejárunk
3 évig volt cellatársam egy cigány srác, mikor ő szabadult megbeszéltük hogy fogjuk tartani a kapcsolatot
Ti még olyat nem láttatok hogy egy cigány oda adja a kenyerét, neked csak azért mert nem volt elég a sajátod
Na itt nyílvánul meg a kölcsönös segítség
Csak azokkal vagyok bajban akik szövegelnek, a többi nem foglalkoztat elég nagy a város elférek tőlük
Büdösek, önzőek, elkényeztetettek... és még sorolhatnám.
Amikor megkaják a segélyt, már látom őket a TESCO-ban, amint édességet és méregdrága vodkát vesznek. ÉS még aztán panaszkodnak, hogy kevés, amit kapnak. Akkor megyünk autóval, és ők mennek az út közepén, mint aki jól végezte dolgát, de nem menne arrébb, még nyugodtan sétál tovább, hogy nekünk kelljen kikerülni őket azon a hatalmas úton... Ritka, hogy egy cigány kedves és tisztelettudó legyen, de van ilyen.
Győri vagyok, itt aránylag kevesen vannak, 3 cigány ismerősöm van, jóban vagyok velük, ők a normális cigányok. Különösebb nézeteltérésem még szerencsére nem volt velük.
Viszont biztos vagyok benn, hogy a Kelet-magyarországiak nem csak kitalálják a történeteket, és nem csak simán rasszistán, hanem van is rá okuk. Voltam párszor Északkelet-Magyarországon, és akkor értettem meg, milyen nagy szerencsém van, hogy győri vagyok, mert borzalmasak.
Én alapvetően senkit sem ítélek el. A külföldieket direkt szeretem, imádom őket, ha meglátok egyet a metrón alig tudom megállni, hogy ne beszéljek vele, de tényleg.. Én külsőségek alapján senkit sem közösítek ki, sem vallási, vagy anyagi helyzet alapján, stílus alapján sem.
A cigányokkal semmi bajom nem lenne, ha sajnos nem lennének olyanok, amilyek. Sajnos ha meglátok egyet a villamoson igen, lehet hogy elindulok a villamos másik vége felé, vagy nem szeretném ha mellém ülnének a buszon, mert tartok tőlük. Nem egyszer zaklattak a buszon, de remélem többször nem is fognak. Nagyon sok kép kering a neten, hogy karddal, késsel pózolnak, vagy rengetek 20ezressel, amit gondolom nem csak úgy kaptak.. Rengetek bűntettet elkövetnek, trágárul beszélnek, hangosan, a figyelmet magukra felhívva. NEm szeretem őket. Megadtuk nekik a lehetőséget, hogy együttéljünk, tisztességes módon, de mivel elszalasztották a lehetőséget, ezért már ne várják, hogy egyenrangúaknak tekintsük őket. Azokat a cigány származásúakat sajnálom, akik csak kívülről cigányok, a tetteikkel, stb, amiket fent leírtam nem bizonyítják ezt. Sajnos általánosságban nem szeretem őket.
13/lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!