Ti mit gondoltok a cigányokról? Hogy álltok hozzájuk?
"Kepzettseggel se kapsz videken munkat, mert minek a kepzettseg egy dinnyefoldre? Mert mas munka nincs."
Persze, de ha nem kellene a pénzt szétszórni olyanoknak akik nem érdemlik meg szak szaporodnak, mellette ami van azt is tönkreteszik (kábellopások), akkor lehetne fejleszteni vagy segíteni a többieket.
Szerinted melyik komoly cég fog tervezni esetleg egy gyárat a lakóhelyed közelébe, ha ott nincs képzett munkaerő csak egy hatalmas írástudatlan, munkára használhatatlan veszélyes tömeg, és amit odavisz azt szétlopják? Ha lenne egy gyárad, te hová telepítenéd? Ahol van 1000 használhatatlan ember aki csak szétrombolja amit építenél vagy oda, ahol van 50, de azok dolgozni szeretnének és tanultak?
Saját farkába harapó kígyó. Ahol nincsenek képzett emberek, ott nem lesz munkahely, ahol meg nincs munkahely, ott nem fogják magukat képezni az emberek...
De Budapesten sincs elég munka. Ausztriába kiment anyu takarítani, és annyi munka van, hogy a fán terem. És az alja munkát csak a magyarok, románok végzik. De még Pesten sincs elegendő munka. Nyugatra kéne költözni, de akkor meg honvágyam lenne. Hiába cigány vagyok, attól még Magyarország a ,,hazám". Szeretem ezt az országot, bármilyen szegény is. Csak nem kéne gyűlölködniük az embereknek...
Ez nem gyűlölködés, gyűlölködés az, amikor agyonvernek egy embert "öld meg a magyart" felkiáltással ahelyett hogy az úttesten szaladgáló kölkükre figyeltek volna. A halála után meg azt mondják, hogy "csak egy magyar volt".
Nézd, engem már nem érdekel, mert én már nem tervezgetek hogy majd elmegyek, hanem csomagolok, a felmondási időmet töltöm. A családom is elkezdett kiszivárogni, az unokaöcsém (leütötték is kirabolták a cigányok, közben mobillal vették fel) is elment, ő soha nem akar itt élni már. Az öccse is alig várja, hogy elmenjen. Én ha évek múlva vissza is jönnék, nem lesz kihez. Barátaim, mindenki aki fontos, az vagy elment, vagy készül elmenni.
Ide juttatta az országot az elmúlt évek adópolitikája, hogy a dolgozókat sarcolják, közben meg van egy réteg aki érinthetetlen. Nem elég, hogy az adómból élnek, ha felszállok a buszra én veszek bérletet ők nem, és még össze is köpködik. Felszállnak cigarettázva, hangoskodva. Szólni nem lehet, közben van nekik ilyen-olyan romaprogram, támogatás cigányoknak, stb, míg a magyarok csak pisloghatnak.
Ti mit gondoltok a cigányokról? Hogy álltok hozzájuk?
Aki ilyeneket kitalál annak cigány fóbiája van vagy túl sokat ivott a kannásból. Elmeosztályra minél előbb!!!!
Nekem meg azok, akiket eddig eltartottam de csak verték és kirabolták a családtagjaimat.
Azért majd leesik nektek hogy mit tettetek, amikor az összes magyar adófizető elmegy/meghal.
Ki fog akkor segélyt adni, ki fog zöldséget termelni, ki fog buszt vezetni, ki fog meggyógyítani?
Nyugat-Európa meg eliszlámosodik, arra nem érdemes számítani, hogy majd onnan jön a segítség, azok nem nyámnyila jogvédők.
Nem ártana elgondolkozni azon, hogy ez az út hová vezet.
Az a helyzet, hogy régebben én sem foglalkoztam a bőrszínnel. Igaz, most sem, de a cigányokból egész egyszerű kiábrándulni. A többivel nincs bajom, mert se kínai, se arab, se néger, se semmilyen más fajta emberrel nem kerültem atrocitásba.
A cigányok esetében már annyi is elég, hogy este lemegyek futni, hozzájuk sem szólok, csak elhaladok mellettük és belém kötnek. Igaz, tettlegességig nem fajult, de ha úgy lettem volna vele, hogy továbbra is lejárok este, akkor tuti, hogy már vagy kiraboltak volna, vagy megöltek volna, az 100%. Elég gáz, hogy a saját országomban nem tehetek azt, amit akarok.
Arra rátérve meg, hogy más rasszban is van rossz ember... Igen, van, de személy szerint még soha nem esett meg velem olyan eset, hogy magyarok kötöttek volna belém. Ez szerintem mindent elmagyaráz, úgyhogy nem kell itt őket annyira sajnálni. Nemhiába van az, hogy csak rúluk van szó mindenhol, csak ők vannak kitaszítva a nem megfelelő viselkedésük miatt és mert nem képesek beilleszkedni.
Aki annyira dicsőíti őket, éljen velük együtt, aztán meg van oldva a probléma.
Ellenben nekem is van roma ismerősöm, és normális, viszont ott a különbség, hogy ő szégyelli, ha a saját fajtájáról hall valami rosszat... Lenézi azokat a cigányokat, akik lemaradtak a társadalomban, mert az ő példája is mutatja, hogy igenis lehet akkor is érvényesülni, ha valaki roma. Csak nekik egyszerű arra hivatkozni, hogy hátrányos megkülönböztetésben vannak. Ő inkább magyarnak tartja magát és magyar kulturált normák szerint viselkedik.
Szóval az a roma, aki besértődik arra, ha valaki azt mondja, van cigánybűnözés, az azért veszi magára, mert ő maga sem normális. Az értelmesebbike nem fog ezen fennakadni, mert tudja, hogy igenis létezik ez a fogalom és annak ellenére, hogy roma, ő nem tartozik bele. Ennyi.
Egyébként meg a cigányokat sehol sem tűrik meg. Helyesbítek: az élősködő cigányokat. Minden országból ki lettek zavarva, sehol sem bírnak alkalmazkodni és leginkább abból áll nekik az élet (lásd Kanadában), hogy mindenféle munka nélkül segélyhez, támogatáshoz jussanak, kihasználják a befogadó ország segítőkészségét, jóindulatát, lopjanak és raboljanak.
Ja és sokuk a nevét nem tudja helyesen leírni, 18 éves korukra végzik el a 8 általánost és csodálkoznak, hogy nem kapnak munkát? Holott már nem tudom hányszor szántak pénzt is a felzárkóztatásukra. Nekik még így sem megy a tanulás.
Nincs rá igényük, ennyire egyszerű a történet. A magyar is tud tanulni, tud elérni sikereket, neki sem kolbászból fonják a kerítést, mindenért meg kell dolgozni. Ha cigány is hajtana, vagy felfogná, hogy a suliba be is kell menni, nem csak mellé, akkor nem lenne semmi probléma. Nem egy cigány ért már el sikereket az oktatásban, meg máshol is. Senki sem gáncsolta ki őket, sőt... Én iszonyatosan becsülöm azokat a romákat, akik bizonyítani akarnak, viszont ugyanúgy lenézem a butákat a magyarok között is.
Az sem mindegy, hogy a gyerek milyen példát lát a szüleitől és hát valljuk be a cigányoknál nem éppen fényes a helyzet. Nem igazán azt látni, hogy a tanulás fontosságát sulykolják a gyerek fejébe. Nem, náluk a mennyiség rovására megy a minőség, és gyerekgyártásba fognak, abból élnek meg. Ez a büdös nagy helyzet.
Azt ,hogy egy piszkos f.é.r.g.e.k .
Több osztálytársamat megverték velem is kötözködnek.
Egyik osztálytársamat úgy megverték ,hogy 3 hétig kórházban volt. A liberális tanárok meg semmit nem tettek.
Ha titeket is loptak volna meg nem ilyen lenne az életfelfogásotok, amúgy ti ezt élvezitek,hogy ők lopnak, lopnak kit érdekel tolerálni kell, hisz kisebbség. Na ez a liberalizmus hagyni keljen ,hogy saját ORSZÁGODBAN fogd be a pofád, a cigányok miatt. Annyi segély kapnak mindig, hisz az kisebbség. Egyszer ha valakinél elszakad a cérna ott nem lesz megoldás, a liberálisok utána védhetik a cigányokat.
Mi meg dolgozunk ,hogy nekik jó legyen.
Ez a liberalizmus tolerálni kell hogy kirabolnak ,megölnek, mert kisebbség , tolerálni kell azt is ha mondjuk megvernek elszedik a pénzedet, a kisebbségnek cigánynak nagyobb joga van eben az országban. Például megölnek valaki a cigányok arra azt mondják magyar ölt magyart. De ha magyar öl cigányt arra rögtön rámondják magyar ölt romát. Utána meg azt mondják ez turbó magyar mert kiáll az ügy mellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!