Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell szellemet idézni?

Hogy kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Lécci csak olyanok írjanak, akik hisznek benne és nyitottak feléje, cseszegeto válaszokat nem kérek!

Esetleg személyes tapasztalat?

2009. júl. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszerűen csak felrajzoltam a kezemre egy tollal a pentagramot, és a sötétben a szoba közepére leültem és elkezdtem mondani hogy hadd halljam még egyszer utoljára a hangját, és egyszer csak elkezdtem sírni pedig nem éreztem semmit, majd nagyon elszédültem és úgy éreztem mintha nagyon féltem volna reszketett a kezem és az egész testem is.

Nagyon megijedtem és rögtön felkapcsoltam egy lámpát a szobámban, és azt vettem észre hogy elhalványult a pentagram...

Halálra rémültem és nem is aludtam az éjjel

ijesztő volt nagyon

2011. jan. 22. 19:07
 52/66 félénk srác válasza:
Este pl: 22:15-kor meny a tükör elé és gyújts meg egy gyertyát.A tükör legyen akkora mint az arcod de ajánlatos annál nagyobbat használni.Amikor meg látod az a izét ne néz hátra amig el nem tünik, különben életed végéig kisérteni fog.fogj egy papir lapot akkorra legyen mint a szélességed.rajzoj le egy pentagramot,és minden sarkára csepencs egy kis vért.a közepére tedd azt a tárgyat amit a legtöbbszőr használsz és csukot szemel kántáld ezt a szöveget criaturas de la oscuridad vienen a
2011. aug. 5. 17:24
 53/66 Bognár Sándor válasza:
én úgy idéztem hogy voltunk hárman a haverokkal és volt 3 EGYSZÍNŰ GYERTYA(persze égve)3-an körbeültök és fogjátok egymás kezét valamelyikőtök meggyújtja a gyertyákat és FONTOS:odatesz az idézettről egy képet mindegy milyen csak rajta legyen!!!tehát a képet nézitek amíg pislogni nem kell utána csukjátok be a szemeteket és koncentráljatok a képre ha valamelyikőtök hangot,érintést hall/érez vagy ha csak a gyertya alszik el az is jel szépen óvatosan beszéljetek vele és a beszélgetés után küldjétek vissza szépen,kedvesen.nekem bejött vigyázz csak 3-an csináljátok különben baj is lehet hallottam olyat hogy 1 ember kipróbálta és rá 1 hétre idegbeteg lett és végül öngyilkos.
2011. aug. 21. 07:56
 54/66 anonim válasza:
Én tudom,hogy kell szellemet idézni!!!Írj és elmondom!!!
2011. dec. 19. 15:00
 55/66 hama8 ***** válasza:
Én egyszer kimentem és bénán fütyültem amikor elhallgattam akkor hallottam hogy valaki utánoz apám nem lehetett mert aludt és a nővéremse mert ő is aludt nagyon berezeltem felkaptam a kést és kimentem a konyhából de nem láttam senkit amikor másodszor mentem ki a konyhába nem fütyültem de mégis hallottam majdnem beszartam.
2011. dec. 23. 13:46
 56/66 hama8 ***** válasza:
Ha én idézni fogok a banánost ki nem próbálom talán csak halucinálni fogok anyi. Mondjatok nekem ojat hogy egyedül vagyok és nem lesz baj!
2011. dec. 23. 13:49
 57/66 hama8 ***** válasza:
Én addig nem hittem a szellemekben amíg nem fütyültem.
2011. dec. 23. 13:52
 58/66 anonim válasza:
Én majd be szartam: Csak úgy rákerestem itt a gyakori kérdéseken hogy hogyan kell szellemet idézni és itt találtam néhány választ...el indultam az íróasztalomhoz egy tollért hogy felrajzoljak a kezemre egy pentagrammot és mikor odaértem az íróasztalomhoz láttam hogy az ajtóm előtt van vmi sötét akármi mert recés rajta az üveg és nem látok ki rajta jól de lényeg az hogy ez 10-20 perce volt és egyszerűen nem merek kinézni az ajtómon :D ezek után MEG SE PRÓBÁLOM idézni a szellemeket (talán).
2012. febr. 6. 21:45
 59/66 Szekeres Karika válasza:
Szia. Én egyetértek azokkal, akik írtak már előttem neked. Nem lehet egyedül csinálni, mert ha épp úgy sikerül megidézni, amikor nem nyitott arra, hogy kapcsolatba lépj vele, bajod eshet. Ez nálam már megtörtént. Én idéztem már szellemet egyedül és nekem az ajtó szó szerint kiszakadt a falból. Ha tényleg meg akarsz idézni egy szellemet, akkor viszont ezt ajánlhatom a segítségedre: Szeánsz. Ha szeánsszal próbálkozol nagy az esélye, hogy tényleg megidézel egy szellemet. Viszont előtte nézz utána a neten, hogy hogy kell ezt csinálni. Én is onnan kerestem ki. Sok sikert hozzá.
2012. ápr. 4. 13:57
 60/66 anonim válasza:
Szia! Próbáld meg, de csak társaságban! Jól irták az előbbi kommentálók, de mindenképp legyen nálad gyertya, és füstölő! a legfontosabb a vas! abban a szobában, melyben a szertartást végzitek, legyen vas. mindenütt polcon stb, mert a Görög Mitológia szerint, a vas távoltartja a démonokat. Sok sikert!
2012. máj. 7. 13:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!