Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell szellemet idézni?

Hogy kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Lécci csak olyanok írjanak, akik hisznek benne és nyitottak feléje, cseszegeto válaszokat nem kérek!

Esetleg személyes tapasztalat?

2009. júl. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
56%
Így: "szellem"
2009. júl. 12. 18:22
 2/66 anonim ***** válasza:
88%

hát kell 1pár banán. kibelezed a banánt, a banán belső amit megszoktunk enni azt megeheted nem ez a lényeg, hanem a banán héja ami visszamarad a belsejében azt a izét kell kikaparni. azt fogod főződ addig mig egy ragacsos maszát nem kapc.

ezt kenyérre kened és megeszed. garantáltan szellemet látc. megkeresem pontosan hogy van, mert ez nagy vonalakban van leírva már elég rég nem csináltam. nagyon megijedtem.

2009. júl. 12. 18:29
 3/66 A kérdező kommentje:

Ha?

Normális választ kértem!

De a banánosat viccbol kipróbálom :D

2009. júl. 12. 18:33
 4/66 anonim ***** válasza:
73%
Ha ki akarod próbálni, akkor csakis hozzáértő médium segítségével tedd. A kontármunka rosszul sülhet el, ezért egyedül ne próbáld a másvilágot bolygatni.
2009. júl. 12. 18:34
 5/66 anonim ***** válasza:
100%

hát nem találom(vagyis ez más kicsit):

1. Obtain 15 lb. of ripe yellow bananas. 2. Peel the bananas and eat the fruit. Save the skins. 3. With a sharp knife, scrape off the insides of the skins and save the scraped material. 4. Put all scraped material in a large pot and add water. Boil for three to four hours until it has attained a solid paste consistency. 5. Spread this paste on cookie sheets and dry it in an oven for about 20-30 minutes. This will result in a fine black powder (bananadine). Usually one will feel the effects of bananadine after smoking three or four cigarettes.

2009. júl. 12. 18:46
 6/66 anonim ***** válasza:
81%

én is szeretnék szellemet idézni.

egyszer a barátnőimmel már csináltunk:

voltunk 5-en 1 sötétített szobában . gyertyák gyújtóttunk a körben ahol ültünk az egyik csaj volt a boszi aki megkérte a szellemet ha itt van akkor jelezzen. 2 kopogást hallottunk megijedtünk, után a b.nőm tovább kérte a szellemet! ekkor történt a baj!

leszakadt a függöny, és pár tárgy repült!! azóta nem csináltuk, hozzá értő ember nélkül te se csináld

2009. júl. 12. 18:50
 7/66 anonim ***** válasza:
73%
Erről beszéltem én is, hogy hozzáértő személy nélkül ne, de szépen lepontoztak cserébe. Hát akkor hajrá gyerekek, ki lehet próbálni, de váltópelust vigyetek magatokkal.
2009. júl. 12. 18:53
 8/66 A kérdező kommentje:

Én egész életemben szellemekkel és ilyen spirituális dolgokkal foglalkoztam... Láttam is már párat és uzentek is nekem de úgy igazából még nem idéztem szellemet. Egyébként alkalmas vagyok rá és boszi vagyok, vagy valami ilyesmi. Gondolom hogy hogy kell, csak azt szerettem volna tudni, hogy milyen tapasztalataitok vannak..

Még johetnek válaszok!

2009. júl. 12. 18:53
 9/66 anonim ***** válasza:
69%

én is régóta szeretnék már szellemet idézni,

mert lenne kit:(

2 éve idéztünk a bnőimmel utoljára

2009. júl. 12. 18:57
 10/66 anonim ***** válasza:
78%
Én is azt hittem, hogy alkalmas vagyok rá, aztán utána egy évig pszichiáterhez jártam. Senki ne próbálja meg otthon egymagában, mert azt hiszi, hogy ért hozzá.
2009. júl. 12. 19:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!