Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet szellemet idézni?

Hogy lehet szellemet idézni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném ha olyan emberek irnának akik HISZNEK benne és tudják hogy hogy kell és el is mondják.
2010. márc. 9. 13:14
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Úgy, hogy addig unatkozol (és kérdezel hülyeségeket), míg az unalomtól már szellemeket látsz.
2010. márc. 9. 13:16
 2/10 A kérdező kommentje:
Attól még hogy te nem hiszel benne nem hülyeség!
2010. márc. 9. 13:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne idézz szellemet olyan személy jelenléte nélkül, aki ért hozzá, mert ha rosszul csinálod, ott marad a nyakadon az egész szellemvilág.
2010. márc. 9. 14:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Előttem szóló túlzott, de amugy vab igazság a commentjében..óvatosan a dolgokkal.

Egyébként eress rá erre a kifejezésre: quija tábla

2010. márc. 9. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

evp

keres rá a google ban igaz ez nem szellemidézézs de tudsz velük beszélni már ha igaz

2010. márc. 9. 14:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én is feltettem egy kérdést erről :D nézd meg :P http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
2010. márc. 9. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a tábla mekkora nagy baromság. [link]
2010. márc. 9. 15:27
 8/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom hogy több ilyen kérdés van de eddig nem találtam számomra megfelelő választ.

A Google-n se találtam sok értelmes információt.

2010. márc. 9. 19:30
 9/10 anonim ***** válasza:

Óvatosan! Az egyik haveromék amikor szellemet idéztek ott maradt annak a srácnak a házába a szellem és ki kellett hívni a papot, hogy szentelj meg a házat.

Én hiszek bennük. Igaz szellemet még nem idéztem csak hallottam róla 1-2 dolgot. Ha idézel ajánlatosabb egy rokon szellemét. Csak vigyázz! :)

2010. márc. 14. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Úgy hallottam, hogy ha teheted akkor utána mosd meg a kezedet szenteltvízzel.
2010. márc. 14. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!