Hogyan kell szellemet idézni?
Mi valamilyen táblával csináltuk rég.Az egyik barátnőm értett hozzá.A tábla négy oldalára fel volt irva,hogy igen,a másik oldalára ,hogy nem,valamint menny és pokola tábla alján,és fölül a menny.Körbe a táblán pedig az ABC betüi,valamint 0-9 ig számok.Igy kör alakba ezek boritották a táblát be.Szereztek szentelt vizet és egy csomó gyertyát.a tábla közepére kellett rakni a poharat lefelé forditva.A tábla körül körbe öntve a szenteltviz,és a gyertyák felállitva,meggyújtva.Amúgy teljes sötét.Imádkozás után hivni kellett a megidézett személy szellemét.Két ember rakta a kezét a pohár fölé,úgy,hogy nem érinti.
Nekünk sikerült.Megdöbbentő és ijesztő volt,ahogy a pohár úgy mozgott közepes gyorsassággal ,hogy senki nem ért hozzá.Látható lett volna ha valaki hozzáért volna folyamatosan árgus szemekkel lestem is,de nem volt ott semmi trükk ,ez 100%. És olyan dolgokra is válaszolt amit csak a megidézett ember hozzátartozója tudott,a lány teljesen kivolt akadva.
Én azóta hiszek a szellemekben.
(egyb.azóta nem próbáltam,szerintem nem kell őket zargatni)
Utólsó vagyok,ha tényleg idéztek legyetek óvatosak.
- Fontos :Legyen valaki aki az egészet vezeti.
-Ne féljetek.
-Megvan az esélye,hogy gonosz szellemet idéztek meg.
-bánjatok a szellemmel tiszteletteljesen.Ne hülyéskedjétek el a dolgot.ha ilyen van köztetek,azt nehogy belevigyétek.
-nehogy hirtelen megszakitsátok.Mondjuk szétugorjatok pl:valaki kopog. Szóval a végén mindenféleképpen kérjétek fel udvariasan ,nyugodtan a távozásra.
egyb. ha beirod a google-be csomó ilyet,meg hasznos infokat olvashatsz,valamint a tábláról is találhatsz képeket.
Nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!!!!Meg fogom hamarosan idézni,és majd elmesélem hogyan sikerült!Még
egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!