Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kell szellemet idézni?

Hogyan kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés
szörnyű lenne ha vki kinevetne,én se hittem benne amíg nem mondta a barátnőm nagymamája,de most már tudom hogy lehet ilyet csinálni.De hogy?Nagyon fontos lenne!Annyira szeretném látni a dédnagymamám!
2009. okt. 28. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
este éfél előt vegyetek elő egy gyertyát és egy tükröt,a tökör minimum akkora legyen,h az arcotokat simán láthasátok.A gyertyát gyujtsátok meg az égőtöket,pedik kapcs le.Persze tv és rádiot is kikapcs.Néz tükörbe es ne sürün pislogj,meg fogsz lepődni attol ait látsz.FIGYELEM miután elkezdted adig mig nem tünik el a tükörböl az a valami amit látsz ne forduj hátra semi esetbe se. (Barátnőmmel kipróbáltuk....én nem mertem..., neki bejött)
2009. okt. 28. 10:06
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi.Még vki?
2009. okt. 28. 10:07
 3/11 anonim ***** válasza:
52%
vetítővel :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2009. okt. 28. 10:12
 4/11 anonim ***** válasza:
és mit kell olyankor mondogatni,hogy láthassam azt a valakit?
2009. okt. 28. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Mi valamilyen táblával csináltuk rég.Az egyik barátnőm értett hozzá.A tábla négy oldalára fel volt irva,hogy igen,a másik oldalára ,hogy nem,valamint menny és pokola tábla alján,és fölül a menny.Körbe a táblán pedig az ABC betüi,valamint 0-9 ig számok.Igy kör alakba ezek boritották a táblát be.Szereztek szentelt vizet és egy csomó gyertyát.a tábla közepére kellett rakni a poharat lefelé forditva.A tábla körül körbe öntve a szenteltviz,és a gyertyák felállitva,meggyújtva.Amúgy teljes sötét.Imádkozás után hivni kellett a megidézett személy szellemét.Két ember rakta a kezét a pohár fölé,úgy,hogy nem érinti.

Nekünk sikerült.Megdöbbentő és ijesztő volt,ahogy a pohár úgy mozgott közepes gyorsassággal ,hogy senki nem ért hozzá.Látható lett volna ha valaki hozzáért volna folyamatosan árgus szemekkel lestem is,de nem volt ott semmi trükk ,ez 100%. És olyan dolgokra is válaszolt amit csak a megidézett ember hozzátartozója tudott,a lány teljesen kivolt akadva.

Én azóta hiszek a szellemekben.

(egyb.azóta nem próbáltam,szerintem nem kell őket zargatni)

2009. okt. 28. 14:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Utólsó vagyok,ha tényleg idéztek legyetek óvatosak.

- Fontos :Legyen valaki aki az egészet vezeti.

-Ne féljetek.

-Megvan az esélye,hogy gonosz szellemet idéztek meg.

-bánjatok a szellemmel tiszteletteljesen.Ne hülyéskedjétek el a dolgot.ha ilyen van köztetek,azt nehogy belevigyétek.

-nehogy hirtelen megszakitsátok.Mondjuk szétugorjatok pl:valaki kopog. Szóval a végén mindenféleképpen kérjétek fel udvariasan ,nyugodtan a távozásra.

egyb. ha beirod a google-be csomó ilyet,meg hasznos infokat olvashatsz,valamint a tábláról is találhatsz képeket.

2009. okt. 28. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő (tanácsokat adó) nagyon ügyesen leírta, tényleg NAGYON fontos, hogy ne féljetek! Ha a dédnagymamád jön, ő NEM fog bántani. Viszont ha félresikerül, (velem ilyen volt... inkább nem mesélném el, ha nem haragszol, annyira próbálom elfelejteni) akkor baj is lehet... Óvatosan!
2009. okt. 28. 14:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm!!!!!!!!!Meg fogom hamarosan idézni,és majd elmesélem hogyan sikerült!Még

egyszer köszönöm!

2010. febr. 12. 19:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült?:3
2010. aug. 19. 09:35
 10/11 A kérdező kommentje:
szörnyű volt!ketten voltunk a barátnőmmel, a táblásat kipróbáltuk! ott voltunk, és amikor megidéztük, elkezdett a pokol felirat csillogni, majd valami ellökött a táblától jó távolra, az ágyamnak.A barátnőm megkérdezte hogy jól vagyok e, utána elájutam.A barátnőm ébresztett fel, és azt mondta, hogy nem történt emmi baj, megkérte szépen a szellemet hogy távozzon, és kész.Nem akarok többet szellemet idézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. szept. 19. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!