Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ma éjszaka szeretnénk szelleme...

Ma éjszaka szeretnénk szellemet idézni. Hogy csináljuk?

Figyelt kérdés

Nemkell az hogy baj lesz belőle meg ne csináld stb....

Arra vagyok kíváncsi hogy hogyan csináljuk.Köszönöm!

2010. nov. 1. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát tudod én nem akarlak el keseriteni de hidd el nem jó tréfa.. :(
2010. nov. 1. 18:48
 2/7 anonim válasza:
Sehogy. Ne játsz a tűzzel.
2010. nov. 1. 20:14
 3/7 F erii válasza:

Énis ezt mondom ,hogy ne csináljáto, mert komoly baj lesz belőle, ha megszállja egy itragadt szellem a házat, és éjjelente nem tudsz aludni a kopogásoktól stb..akkor majd aztmondod, hogy milyen jó lett volna megse csinálni

Ferii

2010. nov. 20. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:
bakki én be is fosnék ha idéznem kellene :)
2010. nov. 21. 08:35
 5/7 anonim válasza:
szerintem rossz ötlet de tessék [link]
2010. nov. 24. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:

igazuk van, ezzel nem szabad trefalni, mert rosszul is elsulhet. Akar hisz benne az ember akar nem, nem ajanlott ilyennel jatszani.

A kerdesedbol adodoan is latszik, hogy tapasztalatlanok vagytok, ezert nagyon kockazatos, eszre sem veszitek es valamit elrontotok, legyen az akar aprosag.

2010. nov. 27. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsi, hogy az aprobetus uzeneted ellenere is leirtam amit irtam...de ez igy van.
2010. nov. 27. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!