Hogy kell szellemet idézni?
Figyelt kérdés
Lécci csak olyanok írjanak, akik hisznek benne és nyitottak feléje, cseszegeto válaszokat nem kérek!
Esetleg személyes tapasztalat?
2009. júl. 12. 18:12
31/66 anonim válasza:
Ne adjátok már egy őrült alá a lovat! Vagy ti is ilyen őrültek vagytok?
32/66 A kérdező kommentje:
20:40!! De tudja hogy létezem, már járt nálam a multkor...
Egyébként a másik Jackson-megidézos kérdést nem én tettem fel!
2009. júl. 12. 20:43
33/66 anonim válasza:
"Ne adjátok már egy őrült alá a lovat! Vagy ti is ilyen őrültek vagytok?"
mindjárt ráduszitok egy démont. figyeld meg nem lesz nyugtod... bruháhá...
34/66 A kérdező kommentje:
LOL azé vannak itt is defektes emberek
2009. júl. 12. 20:46
35/66 anonim válasza:
a banánosról ki a feneírt nekem emílt? mindjárt rája is uszitok 1 szexdémont.
36/66 anonim válasza:
na elkapott már a szexéhes démon? mondtam neki hogy legyen durva...
37/66 anonim válasza:
Jah elkapott... Olyan jól megd*gott, aztán úgy megsz*patott hogy ketté állt a f@rkam... hopp... XD
38/66 anonim válasza:
39/66 anonim válasza:
Szerncsétlen MJ-t ne hívd már vissza, már így is elege volt az életből, mindene fájt neki. bomlott folyamatosan..
Hagyjuk ŐT békében nyugodni..
:(
40/66 anonim válasza:
"De tudja hogy létezem, már járt nálam a multkor..." Igen persze, jó képzelőerőd lehet vagy félálomban voltál. Vagy te is egyike vagy azoknak az idiótáknak akik így akarnak egy kis figyelmet. Hogy járt volna nálad, talán rokona voltál és annyira hiányoztál neki? Nem hinném. Millió rajongója volt majd pont hozzád menne... ne legyél nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!