muhahaha:D a banános izéé tök hülyeség.meg csináltam semmi se volt:D csak szédültem meg hánytam :D
2009. szept. 15. 13:52
42/66 anonim válasza:
na figyejettek elmondom hogy kel igazábol szelemett idézni
kikel rakni körbe a ABCt és középre egypoharat meg egy keresztet és ha jo szelem jön akor a pohár elkezd a kereszt fele meni és megáll a kereszt elött de ha rossz szelem akor lelöki a keresztet a pohárl és eszt álltalába 3-man 4-en kell csinálni de azért itt a msn cimem ha valami gondd lene alex19930308@hotmail.com
2009. szept. 29. 16:59
43/66 anonim válasza:
Kell hozzá egy papír,sok-sok fekete csillámpor,és 5 gyertya.23:45 perckor vedd elő a papírt és rajzolj rá egy pentagrammot.A pentagrammnak minden ágához tegyél egy gyertyát.aztán várj 23:59 percig.gyújtsd meg a gyertyákat!szorj rájuk sűrűn csillámport,és ha a gyertya nem alszik el,ott van a szellem.beszélhetsz vele 24:59-ig,aztán örökre eltűnik.
Próbáld ki,király lesz!
2009. okt. 28. 10:04
44/66 anonim válasza:
Az egesz szerintem kitalacio vagy a pokol muve a Jo isten senkit nem ijeszget hulye magia
2010. máj. 2. 11:34
45/66 anonim válasza:
én tudom csak addmeg az MSN címed ha nincs akkor az email címed
2010. júl. 2. 13:25
46/66 anonim válasza:
Add meg az emailcímed vagy az msn címed és én elmondom
2010. júl. 2. 17:49
47/66 anonim válasza:
júúúúj,kipróbáltam a banánosat,de nem akárhogy!!:D
Április 1-je! A suli konyájára bementem,és a konyhásnénik jó viccnek találták,és ez a "fincsi recept" lett az osztályfőnököm tízóraija!!Nagyon nagy volt,mivel vele volt óránk tízóai után,láthatuk ahogy ott émelygett,meg minden!!kivánsi vagyok ízlett-e neki !!!! LoL ^^
2010. júl. 13. 13:55
48/66 anonim válasza:
csak olyan irjon aki tenyleg hisz az idezesben!!!
2010. aug. 21. 07:41
49/66 anonim válasza:
nekünk a pincébe van de ott nem merem megcsinálni az idézést szóval fönt a szobámba is jó azzal a szellemmel aki lent van a picében??
2010. aug. 22. 17:29
50/66 anonim válasza:
Én tegnap este egyedül olvastam ezt, nem is csináltam semmi különöset, csak egyszer-kétszer félhangosan elolvastam a verseket meg elképzeltem hogy hogy lenne ha rendesen megcsinálnék néhány idézést és egyszer valami elkezdett susogni és hűvös fuvallatot éreztem(zárt, szigetelt ajtók, ablakok)hátranéztem ésés olyan furcsán vibrált a levegő egy kutya körvonalához hanlóan.Nagyon berezeltem, azonnal felkapcsoltam minden villanyt és körbejártam mindenhol és a hideg meg a susogás mindenhova követett. Le akartam menni(családi ház, a fönti lakás üres, itt van a gép, alul meg van egy külön lakás külön ajtóval), de vmi nem engedett. Odaültem a gép elé és regisztráltam ide(szinte hipnózisban voltam, tökre féltem de mégsem tudtam lemenni). Amint regisztráltam, sikerült egy kicsit elszakadnom ettől a vmitől és tűztem le. Most írom ezt és megint érzek vmi furát, folyamatosan próbált rávenni, hogy még hazudjak hozzá dolgokat, de ellenállok, úgyhogy most félek. A szellemet magát már egész kiskoromból is "ismerem". Mindig ha egyedül vagyok bárhol sötétedés után félek mert érzem hogy van itt vmi. Háromszor láttam a szellemet úgy, hogy nem csak levegővibrálás volt meg rossz érzés, 6-11 éves korom között oszlottak el. Ekkor mindháromszor egy gyönyörű, erős de gonosz fehér farkast láttam(ezt olyan félálomszerűségben). Hogy tudok tőle megszabadulni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!