Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell szellemet idézni?

Hogy kell szellemet idézni?

Figyelt kérdés

Lécci csak olyanok írjanak, akik hisznek benne és nyitottak feléje, cseszegeto válaszokat nem kérek!

Esetleg személyes tapasztalat?

2009. júl. 12. 18:12
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
62%
muhahaha:D a banános izéé tök hülyeség.meg csináltam semmi se volt:D csak szédültem meg hánytam :D
2009. szept. 15. 13:52
 42/66 anonim válasza:

na figyejettek elmondom hogy kel igazábol szelemett idézni

kikel rakni körbe a ABCt és középre egypoharat meg egy keresztet és ha jo szelem jön akor a pohár elkezd a kereszt fele meni és megáll a kereszt elött de ha rossz szelem akor lelöki a keresztet a pohárl és eszt álltalába 3-man 4-en kell csinálni de azért itt a msn cimem ha valami gondd lene alex19930308@hotmail.com

2009. szept. 29. 16:59
 43/66 anonim ***** válasza:
71%

Kell hozzá egy papír,sok-sok fekete csillámpor,és 5 gyertya.23:45 perckor vedd elő a papírt és rajzolj rá egy pentagrammot.A pentagrammnak minden ágához tegyél egy gyertyát.aztán várj 23:59 percig.gyújtsd meg a gyertyákat!szorj rájuk sűrűn csillámport,és ha a gyertya nem alszik el,ott van a szellem.beszélhetsz vele 24:59-ig,aztán örökre eltűnik.

Próbáld ki,király lesz!

2009. okt. 28. 10:04
 44/66 anonim válasza:
Az egesz szerintem kitalacio vagy a pokol muve a Jo isten senkit nem ijeszget hulye magia
2010. máj. 2. 11:34
 45/66 anonim válasza:
én tudom csak addmeg az MSN címed ha nincs akkor az email címed
2010. júl. 2. 13:25
 46/66 anonim válasza:
Add meg az emailcímed vagy az msn címed és én elmondom
2010. júl. 2. 17:49
 47/66 anonim ***** válasza:

júúúúj,kipróbáltam a banánosat,de nem akárhogy!!:D

Április 1-je! A suli konyájára bementem,és a konyhásnénik jó viccnek találták,és ez a "fincsi recept" lett az osztályfőnököm tízóraija!!Nagyon nagy volt,mivel vele volt óránk tízóai után,láthatuk ahogy ott émelygett,meg minden!!kivánsi vagyok ízlett-e neki !!!! LoL ^^

2010. júl. 13. 13:55
 48/66 anonim válasza:
csak olyan irjon aki tenyleg hisz az idezesben!!!
2010. aug. 21. 07:41
 49/66 anonim válasza:
nekünk a pincébe van de ott nem merem megcsinálni az idézést szóval fönt a szobámba is jó azzal a szellemmel aki lent van a picében??
2010. aug. 22. 17:29
 50/66 anonim válasza:
60%
Én tegnap este egyedül olvastam ezt, nem is csináltam semmi különöset, csak egyszer-kétszer félhangosan elolvastam a verseket meg elképzeltem hogy hogy lenne ha rendesen megcsinálnék néhány idézést és egyszer valami elkezdett susogni és hűvös fuvallatot éreztem(zárt, szigetelt ajtók, ablakok)hátranéztem ésés olyan furcsán vibrált a levegő egy kutya körvonalához hanlóan.Nagyon berezeltem, azonnal felkapcsoltam minden villanyt és körbejártam mindenhol és a hideg meg a susogás mindenhova követett. Le akartam menni(családi ház, a fönti lakás üres, itt van a gép, alul meg van egy külön lakás külön ajtóval), de vmi nem engedett. Odaültem a gép elé és regisztráltam ide(szinte hipnózisban voltam, tökre féltem de mégsem tudtam lemenni). Amint regisztráltam, sikerült egy kicsit elszakadnom ettől a vmitől és tűztem le. Most írom ezt és megint érzek vmi furát, folyamatosan próbált rávenni, hogy még hazudjak hozzá dolgokat, de ellenállok, úgyhogy most félek. A szellemet magát már egész kiskoromból is "ismerem". Mindig ha egyedül vagyok bárhol sötétedés után félek mert érzem hogy van itt vmi. Háromszor láttam a szellemet úgy, hogy nem csak levegővibrálás volt meg rossz érzés, 6-11 éves korom között oszlottak el. Ekkor mindháromszor egy gyönyörű, erős de gonosz fehér farkast láttam(ezt olyan félálomszerűségben). Hogy tudok tőle megszabadulni?
2010. nov. 3. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!