Hogy kell szellemet idézni?
Lécci csak olyanok írjanak, akik hisznek benne és nyitottak feléje, cseszegeto válaszokat nem kérek!
Esetleg személyes tapasztalat?
én megidéztem egy szellemet. rögtön ráugrottam és meghágtam. akkor élveztünk. aztán söröztünk.
keményen beálltunk. aztán széltámadt és felfujta a szél.
tessék:
Fojtatás.......Ha kiprobáltad az elözö tripet akkor,nyomás tovább kisérletezni,már ha nem ijedtél meg nagyon.Következő lépés:szükséged lesz egy zacsi sóra egy papira amire szabajos pentagramot rajzolsz és rácseppentesz pár csepp vért,körbe irod a pentagramot az ábc betüivel és a két szélire ird h igen nem.Felüre ird,h fiu alura meg h lány.Rajzolj soval egy hatalmas kört és rajzolj a közepébe egy pentagamot,figyelj oda, elág nagy legyen mert a pentagramba 5 en el kell h férjetek.Szükséged lesz még 5 gyergyara a szinét te válogathatod meg lehetoleg vagy piros vagy fekete legyen de akár fehér is lehet.Miután mindenel elkészültetek mormoljátok ezt a szöveget:
Hús a húshoz,vér a vérhez
gyere haza megidézlek
Hús a húshoz,vér a vérhez
gyere haza várunk téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!