Miért nem sikerül semmi?
Lenne valakinek kedve beszélgetni velem esetleg :S
21/F
Hú, igaz, kemény helyzet. Te most kezdted a sulit, vagy már pár éve? Mert akkor gólyatábor... Az is tele van emberekkel. De nézz valami állás után, az ideiglenesen jó, nagyjából lehet suli mmellet is nyomni.
Lakótárs meg majd kell nekik, ha megismernek téged.:P
Most kezdeném a sulit, a gólyatáborról már lecsúsztam. Munka fog kelleni másképp nem fogom tudni megoldani, csak nem hiszem hogy első hónapban már is lesz valami.
Hát de nekem most kéne lakótárs mert különben nincs hol laknom. Koli kizárva mivel fizetősöknek az nem lehet.
De olyan, hogy campus... Vagy ha kimész Pestre, akkor már megismerkedhetsz egy rakat emberrel, csak akarni kell. Vigyorogj sokat. :D
Egyébként, nem vagyok járatos az ilyenekbe, de olyan nincs, hogy például albérlet, és abban már van X ember akik bérlik, és az egy családi ház, és oda még be is fér X ember. Szóval ha tudsz egy ilyenbe betársulhatsz.
Olyat keresek.
Nem tudom ha barátkozni próbáltam mindig az volt a baj hogy ha vagyok tök jó meg minden, de keresni sose keresnek. Mindig kedves vagyok az emberekkel azt hiszem, még is nehezen nyílok meg és ismerkedek komolyan.
Hát nem tudom, remélem lesz valahogy. Királynak nem hiszem magam, szerintem nem is fogom tudni, nem vagyok olyan jellem. Viszont meg kell próbálnom. Itt akik voltak haverok mind szarnak a fejemre, főleg mióta az életem elért egy bizonyos mély pontot. Akik igazán számítanak mind messze kerültek vagy meghaltak. Tök gáz szinte csak neten beszélgetek mostanság. Pedig szerintem nem vagyok olyan elviselhetetlen. Csak mondom kicsit eltérek a átlagtól, a személyiségem nem mindennapi, sok a divat vagy tömeg által elfogadott dolognak ellen megyek sokszor. De nem vagyok olyan extrém fazon, csak kicsit elvont. Eléggé hangulat ember vagyok, és amilyen hangulatom annyi féle személyiségem kb. Nem vagyok skizo csak eléggé összetett :P Kicsit inkább az a művész lélek lennék, de azt sem állítanám, vannak nálam nagyobb művész lelkek. Közben a legtöbbször olyan emberek vonzanak személyiségben akik a társaságközpontja emberek, és ezek sokszor nem azok az emberek akik magam félével haverkodnak. Inkább magukhoz hasonló partizósabb egyénekkel, na nem mint ha én nem tudnék, csak az kell hozzá hogy feloldódjak, ami általában csak alkohollal sikerül.
Na kicsit sokat írtam hirtelen, nem tudom mit mondjak, próbálkozni fogok, de ha valaki nem kíváncsi rám nem akaszkodhatok a nyakára. Van ezzel kapcsolatban rossz tapasztalatom. De olyan is volt hogy rám akaszkodtak, és azt se viseltem jobban. Valahogy se olyan emberrel nem tudok kijönni aki túl nyugis csöndes otthonülős, és azzal se aki túl bulizós magabiztos stb.
De, éppenséggel azért vagy király, mert nem vagy tömegember. ÉS ez a normális embereknek bejön. :)
amúgy nyugi. A barátaim két éve sz.artak rám is, aztán már megint jóba vagyok velük. Csak szimplán voltak nézet eltéréseink. De ha sz.arnak rád, akkor sz.arj rájuk vissza, aztán kiderül, hogy reagálnak.
Szóval legyél velük közömbös, meg másokkal is, és jóarc, de mondom amellet közömbös, ezzel érdeklődni fognak irántad.
ÁH, nem tudom leírni azt amit szerettem volna... :( de, nemtom ez van.
Fent vagyok Pesten, vagy is nem teljesen. már beiratkoztam a suliba, de nem találok lakást, alig van már valaki aki keres lakótársat :S Pont azért néztem fel ide hátha itt akad.
Jelenleg nővéremnél vagyok, de itt nem lehet már sokáig, mert nincs hely meg messze van azért, mivel pest mellett van, nem pesten. Tisztára kétségbe vagyok esve, egyszerűen nem sikerül egy lakást találni. Akikkel megbeszéltem lemondták, így szeptember közepe felé haladva meg már alig keres valaki. Ráadásul árban sem mindegy és kauciót se tudok jelenleg fizetni :S Úgy volt hogy ma megnézek egy helyet, de szóltak hogy találtak valakit. Az a baj hogy nincs telefonom és nem tudok telefonálgatni, csak e-mailezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!