Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem sikerül semmi?

Miért nem sikerül semmi?

Figyelt kérdés

Lenne valakinek kedve beszélgetni velem esetleg :S

21/F

2011. aug. 30. 21:26
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
énisitt vagyok ám! kifejtheted a problémádat :D
2011. aug. 30. 21:47
 12/49 anonim ***** válasza:

Nem tudom... Költői vagy. Egyébként ki tudnád fejteni?

Bár ez közhely, de: ami nem öl meg, az megerősít.

Tehát ha az USÁban Józsi bácsinak szétcseszi a tornádó az egész vagyonát, Józsi bácsi szomorú, de újra építgeti a vagyonát, talán egy atombunkert, mert az jobb mint a faház.

Hogy költői maradjak. :)

2011. aug. 30. 21:50
 13/49 anonim ***** válasza:
én erre már rájöttem hogy úgy kell tervezni hogy bele kell tervezni azt hogy nem minden a terv szerint fog menni:D
2011. aug. 30. 21:54
 14/49 A kérdező kommentje:

Igen tudom kicsit furán fogalmazok, de nem szívesen írom itt le minden konkrétumot, az embereknek meg van az a szokása, hogy más gondját sokkal könnyebben megoldhatónak tartják mint az az ember aki átéli. És nem szeretem ha lebecsülik azt amin átmegyek. De valahogy ki kell irkálnom magamból, és ennél anonimabban sehol se tudnám szerintem.

Lényegében az eddigi életem kudarcok, és hasonló balsorsok sorozata. Amitől megkeseredett lettem, és céltalan. A barátaim elhagytak, barátnőm nem is volt soha.

Most egy kockázatos döntéssel újra kezdhettem volna. Új hely új emberek új élet. És sorozatban derülnek ki dolgok hogy ezt nem tudom megcsinálni azt nem. Most visszamondták azok akikkel terveztem közös albérletbe menni, az egész olyan bonyolult. Most keresnem kell új embereket, akiket nem ismerek, őket ismertem. Bár sajnos ez még annál is bonyolultabb. Az egyik leendő lakótársam iránt éreztem valamit, de sajnos neki van valakije, kicsit talán reménykedtem ha közelében maradok akkor idővel még lehet valami. Valahogy tudtam hogy ez nem fog megtörténni, de még is ez a remény táplált, és most ez is elszállt. Elszállt minden erőm, ami volt, mind.

2011. aug. 30. 21:59
 15/49 A kérdező kommentje:
Próbáltam, úgy tervezni hogy b c d terv, de valahogy még is az a terv az ami a legjobb lett volna.
2011. aug. 30. 22:00
 16/49 anonim ***** válasza:

Nekem mindig azt mondják, ha új arcokkal akarok megismerkedni, irány a nyelvsuli. És tényleg... Valahogy ott jófejek az emberek, meg ér is valamit, tanulni is tudsz.

Meg ismered azt is, hogy egyszer fent, egyszer lent. Szóval leszel te még fenn, csak ne add fel, soha. Mert az... nem tudom. Nem jó.

Hidd el magadról, hogy király vagy. Mert az vagy. Király. Mert belőled csak egy van. És fel a fejjel, ne magadat sajnáltasd, hanem másokat sajnálj, akik nem ismernek, és nem tudják, hogy te milyen király vagy.

Bocs, ezek a köcsiflex féle tanácsok. :)

Én csak azt mondom, hogy járkálj el helyekre, ott embereket ismersz meg, ami sosem árt. Ja, meg keress egy hobbit. Például fuss. Avval kiereszted a gőzt, aztán ha pesti vagy, fuss a Margit szigeten, ott megismerhetsz egy csomó embert.

Sportolhatsz mást is, egy: önbizalmat ad, a sikerek miatt, kettő: melyik csajnak nem jönnek be a sportos pasik ?:DD

Ráadásul siker. Nem lehet mindig mindenki sikeres. Sok sikeres ember a sza.rból jött, aztán kitartással elérte a céljait. Biztos neki se ment mindig minden simán. Soha nem megy senkinek minden simán.

Ráadásul örülj. Nem megy simán, de így később annál jobb lesz az, amit elérsz, mert megdolgoztál érte, és munka után édes a pihenés...

Te jó ég, összevissza dumálok, de remélem érted.

2011. aug. 30. 22:11
 17/49 A kérdező kommentje:

Érteni értem, talán, azt hiszem. Csak valahogy elértem azt a pontot hogy üres szavakká váltak ezek a biztatások. Itt nem tudok már ismerkedni mert kis város, és akiket ismerek azokat inkább nem akarom ismerni.

Hát igen suliba akartam menni Pestre, még mindig ehetek csak a dolgok sokkal de sokkal bonyolultabbak.

Arra gondoltam hogy bokszolni szeretnék, önbizalmat, bátorságot, állóképességet, ritmusérzéket ad. Csak sajnos ebben a világban minden pénz és idő. Ha van időd pénzed nincs ha van pénzed időd nincs jelenleg pénzem nincs, ha az lenne akkor meg időm nem lenne. Még is úgy akartam neki vágni hogy amennyit csak tudok kipréselek a napomból suli meló szórakozás sport, de most még is semmi se akar összejönni.

2011. aug. 30. 22:19
 18/49 anonim ***** válasza:

Hú. Tényleg bocs, hogy baromságokkal húzom az idődet, ahelyett, hogy normális tanácsot írnék, de fáradt vagyok , és nem vagyok képes többre.

Figyelj. Vállaj bármilyen piti melót, és avval a pénzzel elmész Pestre. Lesz ami lesz. Mindent vagy semmi alapon. Tudod, mint a póker. Lehet, hogy buksz rajta. De lehet, hogy nyersz.

De nézd meg a Boldogság nyomábant, vagy mi a címe, jó film. Elgondolkodtató, az tuti.

Meg, most nem jött össze. De máskor simán összejöhet. Senkinek sem jön minden össze.

Bokszolás meg azért nem egy eget rengető összeg.

Na, de én a helyedben fognám magam, ráülnék a vonatra, leszállnék Pesten. Több a lehetőség azért, mint egy kisvárosban. Bár, ha teheted, menj külföldre. Vonat, repülő. Ott sokkal könnyebben munkát találsz, és jobban is keresel.

És bármit amit tehetsz, az mindent vagy semmit alapon van. Nehéz, de erről szól az élet.

2011. aug. 30. 22:26
 19/49 anonim ***** válasza:
Ja, és összefog jönni. Csak... higgy. Vagy ilyesmi.
2011. aug. 30. 22:27
 20/49 A kérdező kommentje:

A filmet láttam, jó film, tényleg.

Külföld az kb nálam a zs terv a már semmi se jön össze itthon. Nem akarok én gazdag lenni csak boldog.

Sajnálom hogy este ilyenekkel fárasztalak.

2011. aug. 30. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!