Miért nem sikerül semmi?
Lenne valakinek kedve beszélgetni velem esetleg :S
21/F
Nem te fárasztasz. A nap fárasztott le. És, ha fárasztanál, nem traktálnálak a hülyeségeimmel.
tudod, mi tesz boldoggá engem, például? Egy nagy tábla csoki. Vagy, ha elérek valamit, amit tervezek egy ideje. És elérem, mert nem adom fel. Ja, továbbá a zene. Meg a jó filmek. Meg az, hogy írhatok. Meg az, hogy aludhatok. Meg... Az élet apró örömei, tudod. ÉS hidd el, sikerülhet bármi, amit akarsz, csak bízz magadban, és ne add fel. Erre ad példát a Boldogság nyomában, vagy akár a Forrest Gump is.
Na, aludj rá egyet, jobb színben látod majd a dolgokat kipihenten. Ha nem, én itt leszek a gykn. :D de...
:DDDDDDDDDDD
na, küldtem neked egy mosolyt. :D ez remélem segít valamennyit. ;)
és, akkor ne menj külföldre. Gyere szerencsét próbálni. Tudod. A póker.
na, ja, és a csokiból például az epres milka... De momdom azt is, hogy pia. Pia? Cider.
bocs, megint hülyeségeket írok. Nézz egy jó filmet, egy cider meg egy tábla milka társaságában, és aludj egyet. :D
Nekem a foltos a másik kedvencem.
ajánljak majd filmet? :D milyeneket szeretsz?
na, bocsi, majd holnap még írhatok, de egy hulla vvagyok most. Holnap hátha valami normálisat is tudok majd írni neked. :)
Ha vígjáték, akkor nézd meg az Ananász expresszt. :)
Hülye kérdés: de hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!