Mit gondoltok erről a barátságról?
1. válaszló: nem hinném :)
2. Igen abszolút örül mindennek aminek én is. Legyen az akár mi, a legkisebb dolgoktól a legnagyobbakig. Ha a páromról beszélek neki hogy most épp milyen jó tette volt akkor együtt mosolygunk rajta hogy hú na ez tényleg szép volt tőle.
Ő is elmondja általában ha van baja, de egy kicsit zárkózottabb, nehezen nyílik meg. De ha belegondolok sokkal többet panaszkodok én mint ő. Ő inkább olyan hogy velem törődik a saját problémája olyankor mellékes.
Hányszor éreztem ugyanezt... Hányszor tudtam volna ugyanilyen sorokat írni 'igaz' barátokról... Egy idő után mindenki átvert. mindenki. 8 évi legjobb barátság egyik napról a másikra változott háborúvá.
Az emberek naivak...
Már megint a leszbikus szöveg. Párkapcsolatban élek már 5 éve egy férfivel. Szeretem őt, igaz hogy nem kéne de ez más téma :) Szóval nem hinném hogy leszbikus lennék :)
3. válaszoló: én is így gondolom
5.v:
Sajnálom hogy ez történt veled. Szomorú hogy 8 évnyi barátságnak így kellett vége szakadnia. Nagyon remélem hogy velünk nem ez fog történni. El sem tudnék képzelni háborúskodást kettőnk között.
Örülj, hogy igaz barátod van!
Én se vagyok valami optimista, de ebben még én se vagyok képes a rosszat meglátni xD
szerintem tarts ki mellette, ne engedd, hogy eltávolodjatok, ápoljátok a kapcsolatotokat, hogy minél tovább tartson! :)
örülök, hogyha nekem nem is, legalább másoknak van igazi barátjuk :D
legyél hálás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!