Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok a fiú-lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a fiú-lány közti barátságról?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalaitok vannak? Igaz az, hogy az egyik fél mindig többet érez a másiknál?
2011. szept. 26. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem addig volt egy nő a barátom amíg szexeltünk. Utána nem...
2011. szept. 26. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
Működhet, ha egyik fél sem vonzódik a másikhoz.
2011. szept. 26. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Azt gondolom, hogy nem létezik. Persze, hogy mindig többet akar az egyik, csak esetleg nem mondja ki, vagy fél lépni.
2011. szept. 26. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
"Persze, hogy mindig többet akar az egyik, csak esetleg nem mondja ki, vagy fél lépni." - ez nem igaz
2011. szept. 26. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen barátság. Előfordul ugyan, hogy az egyik fél egy-egy esetben többet akar a másiktól, de az nem igaz, hogy minden esetben.
2011. szept. 26. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi különöset. Az, hogy a másik ellenkező nemű, nem jelenti, hogy csak a bájai miatt kedvelhetem.
2011. szept. 26. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Erőltetve, de létezik. Senkinek nem ajánlom....
2011. szept. 26. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem igaz, hogy mindenképpen többet érez az egyik. Vannak pl. gyerekkori, fiatalkori barátságok, amik felnőtt korban is megmaradnak, de szerelem nem lesz belőlük egyik részről sem. A férjemnek is vannak női barátai és nekem is van férfi barátom. Sőt az ő párjukkal is jól kijövünk, van, hogy együtt megyünk szórakozni.
2011. szept. 26. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Az utóbbi években sok ilyen barátságban volt részem vagy volt rájuk rálátásom. Az összes ilyenben kiderült, hogy valamelyik fél mindig többet akart a másiktól. Volt hogy én, volt hogy a lány és amikbe beleláttam, ott is kivétel nélkül az egyik fél többet akart valamikor.

De mégis van egy kivétel, ugyanis az eddigi egyetlen igaz lány barátom a legjobb barátom barátnője lett számomra. Talán az segítette ennek a kialakulását, hogy tabuként kezelem őt és soha nem gondoltam rá szexuálisan. Ha valakivel, akkor egy ilyen "kapcsolattal" szóval nagyon jó barát barátnője, meg lehet próbálni a barátkozást mint ellenkező nemmel.

2011. szept. 26. 22:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Ammeg aki azt irta h: van ilyen mert tok jol kijovunk meg nekem nem tetszik es ense tetszem neki stb.

1 ez nemigaz

2 honnan tudod hogy oneki nem tetszel?? "-.-

Logikus.

2011. szept. 26. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!