Mit gondoltok a Lengyel-Magyar baratsagrol?
Figyelt kérdés
En lassan 3 honapja tartozkodok Krakkoba es amikor megemlitem,hogy magyar vagyok nagyon orulnek es mindennel kinalgatnak:)2011. márc. 19. 17:59
1/4 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ez tok jo es orulj neki! Nem sok orszagrol mondhato el, hogy ilyen jo viszonyt apol Magyarorszaggal. Ertekelni kell.
2/4 A kérdező kommentje:
Termeszeten ertekelem es viszonzom is.Nagyon szeretem a lengyel nepet hisz a tortenelmunk is nagyon hasonlo ugye a kozos kiralyaik voltak,ezenkivul 123 evig gyakorlatilag nekuk sem volt orszaguk,es ok is allandoan harcoltak a szovjetek elle.Nagyon szimpatikus embereknek tartom,kedvelem oket!:)
2011. márc. 20. 07:50
3/4 anonim válasza:
A múltkoriban a Wikin olvastam valami olyat, hogy az államalapításkori Koppány-féle lázadás leverése után az ő fiai menekültek az akkori Lengyelországba. Ott őket befogadták és ez a barátság azóta tart.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt szerencsém kilátogatni (többek közt Krakkóba is). Meglepődtem, hogy mennyire közvetlenek, segítőkészek és kedvesek az emberek. Persze nyilván nem mind. Amint megtudta valaki, hogy magyar vagyok, mindjárt nyíltabb, kíváncsibb lett. Tökidegenek is szívesen elbeszélgetnek veled. Sehol máshol nem találkoztam ilyen fogadtatással. Nagyon jó érzés az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!