Mit gondoltok a tanár-diák barátságról?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 14:50
1/12 anonim válasza:
jó dolog, a matek(H.A.) tanárommal jó a kapcsolatom. a kémia(M.F.Gy.) és az angoltanárommal(P.E.) jóban vagyok.
3/12 anonim válasza:
szerintem természetellenes dolog hacsak nem vmi rokon ...
lehet lehurrogni de én ezt érzem :P
4/12 anonim válasza:
Jó ha jóban vannak, de igazi barátság csak azután tud szerintem kialakulni köztük ha a diák már elballagott, addig a többi diák furán nézhet, és nem is túl igazságos..
5/12 anonim válasza:
jó lenne ha természetes és átlagos lenne mert van egy tanár akit nagyon szeretek (nő, fiatalabb fajta), és jó lenne beszélgetni vele de nemcsak furán érzem magam, mások is furán néznek.
6/12 anonim válasza:
Hát igen, ha egy diák jóban van a tanárával, akkor arra egyből ráhúzzák, hogy stréber, meg hogy csak puncsol... Ha az egész osztály "baráti" viszonyban van a tanárral, az más.
(Amúgy A hullám c. filmben is jóban voltak a diákok a tanárral, és mi lett a vége...)
7/12 A kérdező kommentje:
nekem is van kedvenc tanárom:)töritanárnő:Dnagyon rendes is tud lenni.nem mondom hogy nincsenek hibái,de mindenkinek vannak.szünetbe gyakran beszélgetünk.nem telt el úgy hét hogy ne beszélgettünk volna ,volt hogy megölelt vagy megfogta a kezem ,valami mindig volt.:)de tudok vele beszélgetni több dologról.szeretem őt ,jobba mint a többit.kedvencem:)már egyszer elnevezett ,,barátnőm"nek.:D
2011. okt. 10. 15:14
8/12 A kérdező kommentje:
én nem nyalizok.őszinte vagyok vele.megdícsérem hogy jól néz ki,ha tetszik,vagy beszélgetünk,de én mindent őszintén mondok neki.
2011. okt. 10. 15:16
9/12 A kérdező kommentje:
azért mert nagyon szeretem.:)
2011. okt. 10. 15:16
10/12 A kérdező kommentje:
15:08nak:mit tanít neked?szoktál vele beszélgetni?sztem próbálkozz beszélgetni vele,legyél mellette vagy vmi.:)ő is így érez irántad?
2011. okt. 10. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!