Tanár-diák viszony az egyetemen?
Sztem félreérted a dolgot..Biztos olyan helyen ülsz,ahool neki pont szem előtt vagy...valahova csak néznie kell.
de ha igazad is van,akkor se menj bele egy ilyen kapcsolatba.A tanárnak is kockázatos+neked is.
miért lenne ez kockázatos??
az egyetemen már 2 felnőtt ember ül egymással szemben, miért ne lehetne valami?
persze, ha előreláthatóan sok jegyed függ tőle, akkor azért rondán nézhetnek rátok a többiek, de hát ez a te-ti lelkiismeretetek
ha nem nős
Én is elkalandozok néha :))) Pl. mindig rácsodálkozok, hogy Józsika mennyit változott egy év alatt- bisztos, hogy bambulok is ilyenkor, de nem látom magam kívülről. Remélem nem hiszi azt, hogy szerelmes vagyok belé -.-"
Na de viccen kívűl, szerintem nem érdemes firtatni a dolgot, mert ha rosszul értelmezted a "jeleket" kínos perceknek, heteknek esetleg hónapoknak nézhetsz elébe.
Egyik tanáromnak egy volt főiskolás tanítványa a felesége és két gyermekének az anyja, másik főiskolán dolgozó mukinak is szült már egy évfolyamtársam gyereket. :)
Ott már ebből nincs nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!