Mennyibe kerül, ha nőgyógyászhoz megyek? Mitől függ az ár? Számít ha még diák vagyok? Vagy ha az egyetemi klinikára megyek, számít, hogy azon az egyetemen tanulok?
Menj az sztk-ba vagy a klinika szakrendelésére, ezek ingyenes, ha van érvényes tb-jogviszonyod (diákként úgy tudom, van). Nem kell félni, ugyanezek az orvosok ugyanezzel a szaktudással rendelnek délutánonként a magánrendelőkben. Semmilyen hátrány (a sorbanálláson túl) nem ér, ha "ingyen" (ez sincs ingyen, hiszen a dolgozóktól levont eü.járulékokból finanszírozzák) rendelésre mész.
Ha inkább valamelyik magánrendelést választod, ott nagyon eltérő árakkal találkozhatsz, kb.5-6ezer forinttól (sima vizsgálat+recept) a csillagos égig (pl. tenyésztés, rákszűrés, stb.)
Az SZTK rendelés ingyenes, ha van biztosításod(diákként van, vagy ha magad után fizeted vagy fizetik utánad eltartottként)
A magán rendeléseken pedig ugyan azok a dokik, akik az sztkban ingyen csinálják, elég szép összegeket elkérhetnek.
Terhesgondozásért nekem pl 8e volt(uh, vagy vizsgálat, az mindegy volt) ha jól emlékszem akkor 5e a normál vizsgálat(nem terhes, de hogy abban pontosan mit kell érteni nem tudom pl rákszűrés is vagy az már más kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!