Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Odaállíthatok a nőgyógyászhoz,...

Odaállíthatok a nőgyógyászhoz, hogy olyan fogamzásgátlót írjon fel, amiben van hormon és megnő a mellem?

Figyelt kérdés

A családban mindenkinek normális méretű a melle, nem örökölhettem ezt a laposságot senkitől. Biztos, hogy valamilyen folyamat megállt, hátha ezek a hormonok segítenek!! Legyenek kedves válaszadók, nem vagyok hiú buta 16 éves csaj, csak önbizalomhiányom van..

23/L

2011. nov. 16. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, hogy hormonprobléma miatt nem nött meg eléggé a melled, akkor NEM fogamzásgátlót kell feliratni - az ugyanis NEM erre való, hanem kivizsgáltatni magad, és utána megfelelö módon tudnak kezelni.

Nem tudom, mekkora a melled, de lehet, hogy csak te találod kicsinek? (Mármint szerinted mekkora a normális méretü mell?)

2011. nov. 16. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
mondhatod neki..én a jadine-t szedem és sok mindenkinek megnőtt a melle tőle !!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 16. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem annyira lapos, hogy a 70/A-t sem tölti ki, ami úgy a legkisebb méret. Hogy is mondjam..nem is érzem magam nőiesnek így, akárhogy is nem ez a meghatározó.
2011. nov. 16. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kérj kivizsgálást, mert elöfordulhat, hogy nemcsak a melled nem fejlödött rendesen, hanem egyéb hormonproblémáid is lehetnek, és adott esetben emiatt nem lehet majd gyereked. Endokrinológiai vizsgálattal meg lehet állapitani, hogy mi az, ami hiányzik és lehet kezelni, de erre nem a fogamzásgátló a megfelelö szer, az nagy valószinüséggel csak rontana a hormonproblémáidon.
2011. nov. 16. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de minden fogamzásgátló tabletta, amit csak nőgyógyász írhat fel, az hormontartalmú, szóval ha ezzel állítsz oda, lehet, hogy hülyének néz.

Egyébként a jóisten tudja max. megmondani, hogy a te szervezeted hogy reagál a bevitt hormonra. Nem tud olyat adni, amitől majd biztos megnő.

Egyébként biztos nagyon jó lesz nagy mellekkel, de mellette hüvelyszárazságod, migréned, trombózisod vagy egyéb problémád lesz....

2011. nov. 16. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy nagyon vékony vagy? Úgyértem írtad, hogy 70/A-t sem tölti ki... Azért a 70 cm körbe elég kevés egy 23 éves nőnek, nem? Vagy alacsony is vagy, és ahhoz nagyon vékony? Mindegy, szerintem azért a 70 nagyon kevés, lehet, hogy ha semmi, de egy deka súlyfelesleg sincs rajtad, akkor lehet azért nem nőtt meg... Egyébként igen, inkább vizsgáltasd ki, mert lehet, hogy ez valami bajfélének a jele, amit nem a fogigátló fog helyrehozni..
2011. nov. 16. 19:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A 70 az a mell alatti bőség a melltartónál, nem a tényleges mellbőség kedves utolsó válaszoló..
2011. nov. 16. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!