Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha olyan fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan fogamzásgátlót szedek amiben kevés a hormon, akkor is hízhatok tőle?

Figyelt kérdés

Eddig yasminellét szedtem 3 hónapig, viszont most váltottunk egy olcsóbbra, ami csak 5000 ft abban is ugyanannyi és ugyan az a hatóanyag van, de még teljesen új a gyógyszer most adták ki, a gyógyszerész mondta így most a nevét sem tudom megmondani.

Ha most átváltok a köv hónaptól akk védekeznem is kell megint a gyógyszer mellett egy ideig? De főleg az érdekelne hogy hízhatok e tőle, mert úgy nézett ki hogy a yasminelle bevált és nem híztam tőle :S

2010. okt. 10. 16:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A kérdésre a válasz pedig benne lesz a tájékoztatóban.Egy olyan tablettáról kérdezel,aminek a nevét sem tudjuk,de mondjuk el,hogy hogy hat,meddig kell védekezni és hogy hízni fogsz-e.Hogy kell-e védekezni mellette ezt leírja a tájékoztató,hogy hogy fog rád hatni azt pedig majd az idő megmondja.A dokid sem tudja,úgyhogy marad az imádkozás,hogy bírd és ne legyen gondod vele.
2010. okt. 10. 16:11
 2/12 A kérdező kommentje:
már megnéztem a betegtájékoztatót is, ugyan azok a hatóanyagok vannak benne ugyan olyan mennyiségben, egyfázisú tablettáról van szó. csak elfelejtettem a nevét annyit tudok hogy L-betűvel kezdődik. Viszont az érdekelt volna, hogy ha ugyan úgy alacsony hormontartalmú a tabletta, akkor hízhatok-e tőle? Tapasztalatokra lettem volna kíváncsi olyantól aki már váltott tablettát, és ugyan olyan típusúra váltott csak olcsóbb pl. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
2010. okt. 10. 16:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Igen hízhatsz.Mint,ahogy mindegyiktől,akármennyi is a hormontartalma.Hogy neked,konkrétan a te szervezetednek mi válik be és mi nem ezt SENKI nem tudja megmondani,ezt meg kell tapasztalni.Az jó jel,hogy ha a yasminelltől nem híztál,akkor TALÁN ettől sem fogsz.Ez majd kiderül.Én is váltottam már és nem volt gond,de ez nem biztosíték NEKED semmire.Védekezni ÁLTALÁBAN,ha az ember újat kezd el,akkor az elején érdemes kb. egy hónapig.A tájékoztató PONTOS választ ad erre!El kell EZT IS olvasni,nem csak a hatóanyagokat.
2010. okt. 10. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
66%

Én lindynette20-at szedek már majdnem 4 éve, azóta 5kg-ot híztam csak.

a te szervezeteden múlik csak, hogy hízol-e vagy sem és hogy milyen egyéb mellékhatás jön ki.

2010. okt. 10. 17:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Olvastam, de konkrétan nem írta csak más esetben hogy kell védekezni, de én is így gondolom, hogy egy hónapig kell, köszi a választ mindkettőtöknek!
2010. okt. 10. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:

"Eddig yasminellét szedtem 3 hónapig, viszont most váltottunk egy olcsóbbra, ami csak 5000 ft abban is ugyanannyi és ugyan az a hatóanyag van"

Akkor még is mi a kérdés? Tök ugyanolyan, mintha simán folytatnád a Yasminellét. Kihagyod a 7 napos szünetet és az újjal kezded.

2010. okt. 10. 18:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, tényleg hülyeségnek tűnik ez a kérdés, csak most úgy érzem, hogy bevált ez a gyógyszer és kicsit félek másikra váltani, én parázok az ilyenektől :) Remélem igazad lesz és nem hízok tőle! Meg hát minden gyógyszer más...
2010. okt. 10. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:

Hogy más lesz a hatása, az még esetleg előfordulhat (ha más segédanyagokat tartalmaz a tabletta), de mivel a hatóanyag ugyanaz, védett maradsz.

D azért www.orvostudakozo.hu-n meg tudod kérdezni, ha parázol. Vagy tényleg használj két hétig gumit is, akkor tuti nem lesz gond.

Utolsó voltam:)

2010. okt. 10. 18:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Védekezni biztosan fogok mellette legalább két hétig, mert tény hogy tabi mellett elég kicsi az esélye a teherbe esésnek, én meg egész pontosan is szedem a gyógyszert nagyon ritkán kések fele fél órát v max egy órát a bevételével, csak nem akarok tehén lenni tőle :D Most sem vagyok annyira vékony alkatú lány, mert van rajtam mit fogni nem hiányzik még több husi :D
2010. okt. 10. 18:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha elkezdesz hízni, úgy is észreveszed. Nem tud egy nap alatt feljönni 15 kg. Ha látod, hogy kerekedsz, visszamész és kérsz másikat vagy abbahagyod. Csak tényleg figyelni kell, és nem megvárni míg "tehén" leszel.
2010. okt. 10. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!