Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha olyan fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha olyan fogamzásgátlót szedek amiben kevés a hormon, akkor is hízhatok tőle?

Figyelt kérdés

Eddig yasminellét szedtem 3 hónapig, viszont most váltottunk egy olcsóbbra, ami csak 5000 ft abban is ugyanannyi és ugyan az a hatóanyag van, de még teljesen új a gyógyszer most adták ki, a gyógyszerész mondta így most a nevét sem tudom megmondani.

Ha most átváltok a köv hónaptól akk védekeznem is kell megint a gyógyszer mellett egy ideig? De főleg az érdekelne hogy hízhatok e tőle, mert úgy nézett ki hogy a yasminelle bevált és nem híztam tőle :S

2010. okt. 10. 16:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egyébként kellő mozgással nem lehet ezt egyensúlyban tartani? Ha mégis hízlalna ez a gyógyszer, de mellette mondjuk járok futni, edzek stb. ilyenre gondolok
2010. okt. 10. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:

Én a Lindynette 20-tól híztam meg úgy mint a disznó, 3 hónap alatt majdnem 10 kiló plusz, pedig ez a legalacsonyabb hormondózisú. Visszaállítottak a korábban bevált 3 fázisú Milligestre, aminek a legalacsonyabb hormontartalmú sor tablettáiban is több a hormon mint a L. 20. szemeiben, ám ettől szépen lassan visszafogytam az alkatomnak megfelelően. Úgyhogy az alacsony hormonszintű gyógyszer nem garancia rá, hogy nem folysz el.

Amúgy marhaság volt váltanod csak hogy olcsóbban szedj, ha amúgy bevált a korábbi gyógyszered.

2010. okt. 24. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!