Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fiú-lány barátságról? (bővebben lent)
Ha úgy érzed, akkot valszeg úgy is van.
Halgass az ösztöneidre.
Szerintem fiu-lány között ritka a barátság. Ha van is, akkor többnyire a srác meleg.
A szerelem jön-megy. Ez a természete. Félj, ha félni akarsz. Félj, ha sebezhető vagy....
Fiú-lány barátság meg akkor jó, ha a szex is belefér (bocsi fiúként így szoktam lenni).
ne féltékenykedj, mert pont azzal sodrod Te magad a megértő és sosem cirkuszoló barátja karjaiba. egyébként akárki akármit mond, lehetséges fiú-lány barátság. nekem is van ilyen, már 10 éve tart. igaz barátom, az életemet kockáztatnám az övéért, amíg van egy szelet kenyerem, addig neki is van, és ez visszafelé is így van. nem meleg, mielőtt ezt mondanátok :) és nem volt szex, nem is lesz (házasok vagyunk mindketten).
szerintem mindenkinek él valahol 1-2 igaz barátja. hogy milyen nemű, mellékes. a barátságban éppen az a szép, hogy tiszta, nem szennyezi be sem önzés, sem testi vágy mint a szerelmet. lehet, hogy ő most találta meg az ő igaz barátját. ne foszd meg ettől, és ne idegeskedj, mert árt a szépségnek :)
29/N
"Szerintem fiu-lány között ritka a barátság. Ha van is, akkor többnyire a srác meleg."
Ezekszerint ha csak noi dolgozokkal vagyok korulveve, akkor vagy haremem van, vagy buzoar vagyok? Marha jo a logikad ocsem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!