Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a fiú lány közötti barátságról?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 20:49
1/14 anonim válasza:
Nos normális barátságnak nem nevezném. Mindig az egyik többet akar.
2/14 anonim válasza:
Van olyan. Ez így nem pontos. Az ELEJÉN még lehet, hogy semelyik sem akar semmit. De idővel valamelyik félben kialakul valami.
3/14 anonim válasza:
Nincs 100%-os barátság fiú és lány között.Valamelyik mindig többet akar a másiktól.
4/14 anonim válasza:
Nem létezik.
Előbb vagy utóbb valamelyik mindig többet akar.
5/14 A kérdező kommentje:
És ha 4 év korkülönbség van közöttük??
2009. nov. 7. 21:15
6/14 anonim válasza:
Van egy srác, akivel nagyon jó barátok vagyunk, vagyis másoknak úgy tűnik és próbálunk mi is úgy viselkedni egymással, de legbelül kicsit többet érzünk... ő már bevallotta nekem, nekem még nem volt bátorságom, mert tudom, hogy nem lehetünk együtt. De mindent meg tudunk beszélni és kiállunk egymásért, ami nagyon jó érzés. :) Csak hát nem egészen barátság.
8/14 anonim válasza:
sztem büntetni kéne, és nem lenne annyi bu-zi meg magányos ember Xd
9/14 anonim válasza:
Nem létezik! Közhely, de tényleg igaz: az egyik mindig többet akar, max elnyomja magában, és nem derül ki. Én általában az elején akarok mindig többet, aztán ha eltelik egy kis idő, akkor elmúlik a dolog és akkor már tényleg barátok vagyunk csak. De volt olyan is, amikor meg ő akart többet, amikor én már nem :D
21/f
10/14 anonim válasza:
Ami igaz az igaz ilyen nem létezik!Csak a fájdalom utána mert belezúgtál,és teljesen mindegy hogy, ki hány éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!