Találtam több mint félmillió forintot! Mit tegyek?
Akkor én is elmesélek egy történetet:
Apuka egy kis boltban dolgozott, minden záráskor a főnöke jön és elviszi a napi bevételt. Egy nap telefonált, hogy nem tud menni zárásra, vigye haza a pasi a pénzt, mégsem maradhat az üzletben. A napi bevétel 250.000 Ft körüli összeg volt. Hazafelé még bement ide-oda, mire hazaért nem volt sehol a pénz.
A felesége rokkant nyugdíjas volt, neki az eladói fizetéséből kellett pótolnia.
Másik:
Ismerősöm szakács, a fizetése egy részét zsebbe kapja. Hajnali 1 körül ment haza az éjszakai buszon, nagyon fáradt volt, elbóbiskolt. Hogy kilopták a zsebéből, vagy kiesett és felvette valaki, ez az ami már soha nem fog kiderülni. Drága szundítás volt, 200.000 Ft-ja bánta.
Szóval nem tudhatod, hogy miért volt ennyi pénz a pénztárcájába, én megkeresném az illetőt, aki elhagyta. Ha azt látnám, hogy csillivilli palota, hárombeállásos garázs, kerti medence stb. akkor nem biztos, hogy becsületes lennék, de ha a nem akkor szerintem visszaadnám.
14:04
Hiába itt minden szó szerintem.
Akkor örülj neki és tartsd meg!Ha nem volt semmilyen okmány, akkor már teljesen más a felállás.
Vagy ülj fel egy repülőre és szállj el úgy, mint a fecske odafenn a levegőbe!:)
Hát azt hiszem,hogy az lenne a legjobb megoldás ha nekem adnád! :) én biztos tudnák mit kezdeni vele!!!!!:P
na csak viccelek..tedd amit jónak látsz,de szerintem tartsd meg...jó jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!