Találtam több mint félmillió forintot! Mit tegyek?
"Az akinek visszaadod, menj vele a rendorsegre es bizonyitsa be hogy honnan van annyi sok penze?"
Sajna ennek a hatásköre az Apeh, de valahogy én nem tudnék ilyen szinten senki életébe se belekontárkodni és ami azt illeti, nem túl bölcs dolog.
Lehet, hogy kéz alól vett fel nyomorult pénzt és azt vitte az utcán, ha a hatóság lenyomozná, elég nagy sz@rkavarás lenne, még baja is lehet belőle a szerencsétlen "elhagyónak", hiszen ha meg kell jelölnie, kitől kapta ( lehet, hogy a helyi "keresztapától" uzsorakamatra ), utánanyomoz a rendőség az illetőnek....szóval lenne ereszd el a hajam, és még Te is belekeverednél nyakig.
Szerintem Neked nincs szükséged az ilyesmire 15 évesen, de pénzre annál is inkább - nem adnám a szüleimnek, inkább én viselném ezt a "kellemes terhet", elvégre ha pl. megszorulsz vagy éppen továbbtanulsz - ami kész anyagi csőd, így is - úgy is - ne kelljen már diákhitelt felvenned, adóssággal indítanod azt a Nagybetűset.
Tipp az elrejtésre: postafiók ( korábban írtam már, keress rá, ha érdekel ), azt sztem 15 évesen is nyithatsz, ilyen oknál fogva: koleszos vagy, jobbnak látod, ha a leveleid oda mennek.
Sok szerencsét!
Jól teszed, hogy megtartod.Én is ezt tenném. Nincs benne se írta se semmi akkor nem is tudnád kinek visszaadni a pénzt.
ha ez nem kamukérdés, akkor igazán szerencsés vagy.:)
háhá mekkora válaszok vannak itt XD
mi történt a pénzel?:D
megvan még?:P
szülők rájöttek ?:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!