Találtam több mint félmillió forintot! Mit tegyek?
21:10 - es:
Imádlak!!
;)
Az irgalmas szamaritánus hozzád képest kőszívű ember.
Kérdező, nem egy fekete bőrbuxa az véletlenül, tele hitelkártyákkal?!
A párom, mióta hazajött, azt keresi...
;)
Ha már nem akaródzik visszaadni, akkor kérj valami befektetési tanácsot, vagy én is tudok mondani.Az arany viszonylag elég biztos, vagy az ezüst is.Persze csak a szüleid tudnák neked befektetni.Ha több lenne, akkor egy telekbe marhára megérné befektetni.
Vannak benne iratok?Takács János?
21:20-as én is imádlak.Egyébként tényleg jószívű ember vagyok.
Igen, a térfigyelő kamerás dolog nincs kizárva. Akármennyire is jól jönne nekem ennyi pénz, nem szívesen lennék a helyedben. Nekem még akkor is bűntudatom volt amikor a virágágyásban találtam 200Ft-ot xD.
A Te esetedben az lenne a legésszerűbb, hogy a pénzt elteszed, és beviszed a rendőrségre és csak annyit mondasz, hogy találtad és szeretnéd beadni. (a pénzről nem kell szólni csak ha kérdezik, akkor azt mondod, hogy nem találtál benne semmit)
Sok szerencsét!
21:32 - nek:
Az utca közterület, nem pedig tömegközlekedési eszköz, igaz, hogy közösen használjuk, de ettől még nem minősül lopásnak, ha ott találsz valamit.
A bulvárlapok meg ferdítnek rendesen...
Egyébként van egy tuti módszer - én is találtam már kisebb összeget az utcán - arra, hogy a "Nagy Testvér" semmit se lásson:
mikor meglát valamit az ember az utcán heverni, fogja, és direkt elejti a táskáját azon a szent helyen, felmarkolja a talált cuccot, elrejti, aztán balra el.
Ez a módszer egyébként azok miatt is kell, akik esetleg tényleg kifigyelik az eseményt, mert még odalépnek, hogy:
"Te, figyelj, nem találtál itt egy pénztárcát?!"
Láttam ilyen esetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!